Bekijk dit bericht in je browser

Nieuwtjes uit
Ingelmunster
 
Labadoux Festival
Tijdens het eerste weekend van mei zet
festival Labadoux opnieuw zijn tenten op in
Ingelmunster. Op de festivalweide langs het
kanaal geniet je van steengoede optredens, een frisse pint, een gezellige babbel en etaleer je jouw beste dansmoves. Kleppers als Dirk, Daan, 10cc, Noordkaap en Axelle Red passeren dit jaar de revue. Op zaterdag en zondag valt er ook heel wat te beleven voor de kleinste festivalgangers.

Opgelet! Er gelden dat weekend ook aangepaste verkeersmaatregelen om alles veilig te laten verlopen.
 
Verkeersinfo
Van maandag 29 april tot en met maandag 13 mei is de Bruggestraat volledig afgesloten voor het verkeer ter hoogte van huisnummer 22. Er is een omleiding voorzien, ook de bussen van De Lijn moeten een blokje omrijden.

Er is geldt een éénrichtingsverkeer in een deel van de Wantestraat en Gentstraat tijdens de Beach Party van Scouts Ingelmunster op zaterdag 27 april.
 
Stap je mee?
De hele maand mei doet Ingelmunster mee aan de 10.000 stappenclash. Stap jij ons mee naar de overwinning? Registreer je stappen op 10.000stappen.be

 
West-Vlaamse seniorensportdag
De jaarlijkse West-Vlaamse seniorensportdag gaat dit jaar door op donderdag 16 mei in Expo Roeselare. De dag wordt gevuld met een ruim aanbod aan beweeg- en sportactiviteiten.

Naast de klassiekers (wandelen, fietsen, petanque, ...) kan je in de sportcarroussel ook proeven van lijndans, zelfverdediging, aquagym, beweegbank, geocaching of Nordic Walking.

 
Gemeentebestuur Ingelmunster - www.ingelmunster.be - T 051 33 74 00
Wij werken enkel op afspraak.
 

Je profiel aanpassen - Uitschrijven