Iedere week het laatste nieuws over je favoriete sport
Fiets
Léon van Bon test: Scott Addict RC

Op de fiets van Team DSM rijdt Léon van Bon over Limburgse heuvels vol persoonlijke herinneringen. Een prachtige tocht op een prachtige fiets. Is de Scott Addict RC Een potentiële Tourkandidaat? Zeker. Maar Léon heeft toch ook wel wat kritische kanttekeningen.

Fiets
300 kilometer gravelen
Langste onverharde route van Nederland

Gravelliefhebber Erwin Sikkens heeft de ultieme groene traverse van Nederland gemaakt. Zijn route is te vinden op komoot onder de naam ‘Green Divide’ en is met een lengte van 300 kilometer de langste groene route van Nederland. De route bestaat grotendeels uit door natuur omringde onverharde paden die afwisselend door bos en over heide voeren.

Fiets
Nieuwe Sigma fietscomputers

Sigma introduceert drie nieuwe fietscomputers in de ROX-familie.  Vooral de Sigma ROX 11.1 EVO belooft een kaskraker te worden. Waarmee je kunt navigeren, trainingen uitvoeren, routeprofielen bekijken, verbinden met je telefoon, het houdt niet op. En dat voor een heel mooi prijsje! Je leest er alles over op onze site.

Officiële Tour de France Gids 2021

Volgende week begint de Tour de France al! Ben jij al helemaal bij? Wie doen er mee? Wie zijn de kanshebbers? Hoe is het parcours? Om goed geïnformeerd te zijn tijdens de Tour, is onze Officiële Tour de France Gids 2021 onmisbaar!

  • Alle etappes, de ploegen en de favorieten
  • Routekaarten, bergprofielen, prognoses, hotspots en
  • Tourhistorie
  • Inclusief A2 Tour-etappeposter
  • 164 pagina’s dik.

Bestel snel! Je betaalt geen verzendkosten!

Fiets
Fiets
Graveltest: Niner MCR RDO 4-Star

Gravel is leuk, maar comfortabel is anders. Het liefst zou Rob een vliegend graveltapijt willen, dat soepel en razendsnel over de witte wegen zweeft en alle schokken voor hem opvangt. Is de Niner MCR zo’n magiër? Een gravelbike met voor- én achtervering!

Fiets
Grensronde Luxemburg, 15 grenswissels (met gpx-file)

Gerard de Bruijn en Ronald Jacobs volgen op de racefiets globaal de grens van het groothertogdom Luxemburg. Het is een mooie en uitdagende tocht die af en toe België, Frankrijk en Duitsland aandoet. Een vierlandentocht dus. Als het een pizza was, zou die zeker Quattro Nazioni heten.

Fiets
Elite Jet Green, bio-bidon van suikerriet

De Jet Green is de nieuwe bidon van Elite, gemaakt van plantaardig bio plastic. De Jet Green-bidons zijn namelijk gemaakt met ethanol op basis van suikerriet, geproduceerd door de fermentatie van suikerriet en melasse, en niet van fossiele brandstof. Daarom is, volgens Elite, de productie van deze flessen klimaatneutraal.

Fiets
Fietskleding getest: Bontrager, Café du Cycliste, Isadore

Zomer! Hoogste tijd om de nieuwste collecties fietskleding te checken. Komende tijd een heleboel kledingsetjes op Fiets.nl, getest door de redactie. We trappen af met drie sets, van Bontrager, Café du Cycliste en Isadore. 

Foto: Stan Koolen

Fiets
Le Tour d’honneur

Om de Tour te vieren heeft de redactie van Fiets Magazine samen met Le Patron weer een mooi T-shirt ontworpen en in een gelimiteerde oplage van slechts 250 stuks geproduceerd. De print, afgewerkt met gedetailleerd borduur maken dit shirt een instant klassieker. Vive le Tour!

Als Fiets volger betaal je nu geen €49,95, maar € 41,- + gratis verzending met de code lpxfp21

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden