View this email in your browser
Facebook
Instagram
YouTube
Website
Email
Slapen onder het Noorderlicht en wakker worden middenin de wildernis van Lapland! Heerlijk in je warme slaapzak, ver weg van de bewoonde wereld. Vuur maken en wat sneeuw smelten voor een heerlijke kop outdoor koffie. Dit klinkt als een prachtige droom toch? Grote kans dat deze droom dan bij onze Into the wild | Wintertrekking werkelijkheid wordt!

Klinkt buiten slapen in de sneeuw je net iets te koud, maar vind je het wel te gek om wat outdoorskills te leren of verbeteren? Dat kan, we hebben namelijk een aantal nieuwe avontuurlijke workshops die je bij jouw reis kunt bijboeken!
Wintertrekking Lapland
INTO THE WILD | WINTERTREKKING
Een reis voor de gemotiveerde avonturier die weg van de gebaande paden een mooie uitdaging wil aangaan. Naast een driedaagse trekking leer je navigeren, ga je ijsklimmen en natuurlijk op pad met huskies! Uitvalsbasis voor dit avontuur is onze comfortabele Lapland lodge Ukonhattu.

13 & 20 maart | 8 dagen | v.a. € 1975 all inclusive
Bushcraft vuur en sneeuw
BUSHCRAFT & OUTDOORSKILLS
Maak kennis met Finse bushcraft vaardigheden! Tijdens deze korte workshop leer je de skills die de lokale bevolking door de eeuwen heen warm hebben gehouden in de bossen van Lapland. Onder begeleiding van een lokale bushcraft professional bouw je o.a. een shelter, leer je omgaan met een outdoormes, snijd je je eigen lepel en maak je uiteraard vuur. In de sneeuw en met temperaturen dik onder nul is dit geen gemakkelijke taak!

3 uur | € 112 p.p.
Ice safety workshop
ICE SAFETY WORKSHOP
Kun jij jezelf of een ander redden als je door het ijs in het koude water valt? Tijdens deze avontuurlijke workshop leer je hoe je je veilig op het ijs kunt bewegen, leer de risico's herkennen en de verschillende ijs omstandigheden begrijpen.

3,5 uur | € 139 p.p.
VROEGBOEKEN 2022-2023
Onze reizen naar Lapland zijn deze winter snel vol geraakt. Vooral voor de vakantieperiodes hebben we veel mensen moeten teleurstellen. We hebben echter goed nieuws! Je kunt namelijk nu al je reis boeken voor volgende winter, maar dan tegen hetzelfde gepubliceerde tarief als van het huidige seizoen. Naast de zekerheid van een plek op de reis, levert het je dus tevens financieel voordeel op!
VEEL GESTELDE VRAGEN OVER CORONA
Copyright © 2021 Scandinavian Seasons BV, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat je een reis bij ons hebt geboekt of jezelf hebt ingeschreven via onze website.

Ons adres:
Scandinavian Seasons BV
Sluispolderweg 11A17
Zaandam, NH 1505 HJ
Netherlands

Add us to your address book

Je kun je gegevens hier updaten of jezelf uitschrijven.