Als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven kun je hier klikken om de webversie te bekijken

Wil je je afmelden voor deze mailing? Een link staat onderaan deze mail.

Nieuwsbrief 4 december 2018   Ga naar de TwitterpaginaGa naar de Facebookpagina

Ontdek je schrijftalent, lees Schrijven Magazine!

Schrijven Magazine is hét tijdschrift voor iedereen die zijn of haar schrijftalent wil ontdekken én ontwikkelen. Met schrijftips en –oefeningen waar je echt wat aan hebt, advies van ervaren schrijfcoaches en schrijvers, en heel veel inspiratie. 

Nog geen abonnee? Meld je nu aan en profiteer van de introductiekorting: € 38,5026,50 + 2 cadeaus!
 


Schrijf je sinterklaas of Sinterklaas?
Sinterklaas is afgelopen weekend in Nederland aangekomen. Naast de vraag ‘wat staat er op je verlanglijstje?’, roept dit ook de vraag op: hoe schrijf je Sinterklaas-sinterklaas eigenlijk?


Het Ultrakorte Verhaal brengt schrijvers samen met ‘Kort & Prachtig’ als kroon op het werk
Zaterdag 24 november, de cocktaillounge van De Winkel van Sinkel in Utrecht. De boeklancering van de bundel ‘Kort & Prachtig’ is een hoogtepunt in 2018 voor Schrijven Online, maar ook voor alle 42 schrijvers en uitgeefster Inanna van den Berg van Ambilicious. De enthousiaste schrijvers ontmoetten elkaar in onze Facebook-groep, Schrijven Magazine: Ultrakorte Verhalen. Een jaar later vormen 157 UKV’s een ontroerende, lachwekkende en bovenal unieke verhalenbundel.

 WINNEN: Schrijf een Sint-UKV en win ‘Kort & Prachtig’

Om de lancering te vieren mogen we in deze zelfde groep drie exemplaren van de bundel weggeven!


Grote nieuwjaarsschrijfwedstrijd 'De bruiloft' van Schrijven Magazine & de Schrijversacademie

In samenwerking met de Schrijversacademie organiseren wij dit jaar opnieuw een grote schrijfwedstrijd. Deze keer is het thema De bruiloft. De hoofdprijs is een opleiding aan de Schrijversacademie t.w.v. €2250,00!


De leukste schrijfwedstrijden van december en januari 

Tijdens de winterse kou blijf je wellicht liever binnen, om te schrijven bijvoorbeeld. In dat geval kun je natuurlijk niet de leukste schrijfwedstrijden van december en januari aan je voorbij laten gaan. Hier de vijf leukste op een rijtje.


Crowdfunding: het afronden van een succesvolle actie

Geweldig, fantastisch, kan niet beter. Je komt superlatieven te kort om je euforische gevoel te beschrijven. Je hebt immers je doelbedrag gehaald en niet alleen dat, je hebt zelf meer gedoneerd gekregen dan je had kunnen vermoeden. Wat een succes. Vergeet als onderdeel van dat succes niet om alle afspraken met je donateurs na te komen. Open deur? Dacht het niet.


9 tips om een gedicht te schrijven

Voordat je begint met het schrijven van een gedicht is het belangrijk om te weten wat je met je gedicht wil gaan zeggen. Schrijven Online biedt negen tips voor het schrijven van een gedicht waarmee je direct uit de voeten kunt.


 

Op Schrijvenonline.org vind je onder andere:

Schrijfcursussen Schrijfactiviteiten Schrijfwedstrijden Forum
Schrijfgids Schrijfoefeningen Abonnement nemen Nieuws

 

Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief

Virtùmedia, 2017. Alle rechten voorbehouden.