Last-minutes
Een éxtra voordelig weekendje weg in maart!
Boek nu onze Last-Minute Special

Spontaan een weekendje erop uit met familie, vrienden of je partner? Even lekker het hoofd leegmaken? Kom lekker ontspannen en geniet van een heerlijk diner en een gezellig avondje in onze caféstraat met iets te drinken. Boek nu een Last-Minute in maart en profiteer van een TOPKORTING!

Last-minutes maart
Bee Gees arrangementen
All-inclusive overnachten én feesten bij de Bee Gees
Liefhebbers van de helden van het discotijdperk opgelet!

Op  17 maart 2018 komen de toppers van tributeband Night Fever een ode aan de Bee Gees brengen in Wunderland Kalkar. Kom uit je dak gaan op de hits More Than a Woman, Stayin’ Alive en Night Fever. Deze, én vele andere hits worden tot in in perfectie live gespeeld door de band Night Fever, de enige échte Bee Gees Tribute Band! Een Bob is niet nodig, blijf gewoon lekker all-in overnachten na dit muzikale spektakel!

Bee Gees arrangementen
TRIBUTE NIGHT: Bee Gees (Night Fever)
 
tickets BeeGees
Bee Gees arrangement
Eventticket TRIBUTE NIGHT: Bee Gees
Overnachting 1 nacht
incl. TRIBUTE NIGHT: Bee Gees

Slechts €29,90 p.p.

Slechts €124,00 p.p.
tickets BeeGees
Bee Gees arrangement
 
 
paasarrangementen
Paastijd!

Het lange paasweekend staat weer bijna voor de deur! Heb je al plannen voor Pasen? Goede Vrijdag tot en met 2e Paasdag lekker vrij? Dat is dan dé gelegenheid om eens te ontspannen en te genieten van de prille lente. Wat dacht je van een gezellige paasbrunch of een geheel verzorgde overnachting in Wunderland Kalkar?!

 
 
LAATSTE KANS!

Wacht niet langer.... Boek nu alvast je (zomer)vakantie voor 2018 en wordt beloond met 15% vroegboekkorting op je verblijf (vanaf 2 nachten). Pak deze kans – want want de actie loopt nog maar een paar dagen!

Vroegboekkorting nu boeken
Volg ons
 
 
 
 
 
Wunderland Kalkar
Griether Str. 110-120
D-47546 Kalkar
Germany
Uitschrijven