Leer canalés maken

2 jaren geleden


Text only:



 

 


 


 
Beste Do, welkom bij de
Kokswereld nieuwsbrief.


Leer canalés maken


In een kort filmpje laat Jules
zien hoe je canelés maakt. Dit Franse gebakje is een culinaire specialiteit rondom Bordeaux. Het deeg wordt gemaakt met eieren, suiker, melk, boter en bloem en wordt op smaak gebracht met rum en vanille.



Zeeuwse mosselseizoen van start


Wist je dat er in Nederland twee soorten mosselen zijn? Bodemcultuur en hangcultuur. Maar wat is het verschil tussen deze twee soorten mosselen?



Vacature Zelfstandig werkend kok


Brasserie van den Berg in Eindhoven zoekt een kok die als teamplayer bekend staat en biedt een afwisselende job met doorgroeimogelijkheden en flexibele werktijden. De keuken is in de basis Frans met wereldse invloeden.



Vacature bij Rungis


Groente- en fruitleverancier Rungis uit Barendrecht is al
130 seizoenen een begrip in de culinaire wereld: “Wij zoeken een verkoopadviseur, beschik jij over de goede mix tussen horeca- en commerciële ervaring?”


Met vriendelijke groet,
Niels van den Berg
SVH Meesterkok
© 2005-2015 Kokswereld  |  Oplage: 14.350
Vragen, opmerkingen of suggesties?  |  Uitschrijven  |  Stuur door »

 


 


 


Kokswereld.nl

Categorieën: Recepten Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2017