Leer een croquembouche maken

2 jaren geleden


Text only:



 

 


 


 
Beste Do, welkom bij de
Kokswereld nieuwsbrief.

Hans
Everse voorzitter Koksgilde


Hans Everse is gekozen tot voorzitter van het Koksgilde. Tegelijkertijd hebben het Gilde van Nederlandse Meesterkoks en het Koksgilde laten weten in één culinaire club te willen samengaan.



Hellmann's Vinaigrettes


Ideaal voor salades, maar ook heerlijk als marinade. De acht varianten zijn gemaakt van de beste ingrediënten en voegen meer variatie en smaak toe aan uw gerechten. Voor chefs die op zoek zijn naar huisgemaakte kwaliteit.



Leer een croquembouche maken


Jules laat zien hoe je een croquembouche maakt. Een hoge kegel van soesjes die gevuld zijn met banketbakkersroom.
Karamel houdt de soesjes bij elkaar. Een echte klassieker, ontwikkeld door Franse chef Marie-Antoine Carême.



Weet jij het fijne van porselein?


Porselein blijft tot op de dag van vandaag een populair
materiaal op tafel. Kom meer te weten over de samenstelling en eigenschappen
van porselein.



Vacature Zelfstandig werkend kok


Yoepz is een nieuw restaurant in Utrecht, met op de kaart heerlijke gegrilde scharrelkip of gegrilde Canadese kreeft. Yoepz is gevestigd in het oude koetshuis in hartje Utrecht.


Met vriendelijke groet,
Niels van den Berg
SVH Meesterkok
© 2005-2015 Kokswereld  |  Oplage: 14.350
Vragen, opmerkingen of suggesties?  |  Uitschrijven  |  Stuur door »

 


 


 


Kokswereld.nl

Categorieën: Recepten Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2017