Leer Pommes Soufflé maken

1 jaar geleden


Text only:



 

 


 


 
Beste Do, welkom bij de
Kokswereld nieuwsbrief.

Leer
Pommes Soufflé maken


Jules laat het in zijn filmpje zien: schaaf een kruimig kokende aardappel in dunne plakken. De ene plak smeer je in met eiwit en de andere plak bestrooi je met een dunne laag aardappelzetmeel. Deze twee helften gaan op elkaar, uitsteken en frituren maar!


advertorial


Haal meer uit het aspergeseizoen


Wil jij je asperges op een nieuwe manier serveren? Erik Wijnhoven van Brasserie ‘54 bereidt drie aspergegerechten met verrassende bereidingen en variaties op de klassieke hollandaisesaus. Laat je inspireren door deze recepten en verras je gasten!



Vacature bij De Watergeus


De Watergeus is een schitterend, aan de Nieuwkoopse Plassen gelegen restaurant. We zoeken een Zelfstandig werkend kok die mee wil werken ons Bib Gourmande restaurant nog aantrekkelijker te maken.



Vacature Floor 17 Amsterdam


Voor het keuken team van het Ramada Apollo Amsterdam Centre en in het bijzonder voor het Restaurant Skybar Floor 17 zijn wij op zoek naar een ambitieuze Zelfstandig werkend Kok.



Vacature Southern Cross Heemstede


Southern Cross voert de Moderne Australische Keuken. Wij zijn op zoek naar iemand met passie voor het vak en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wil jij werken in een sociaal team met veel kennis waardoor je jezelf echt kunt ontwikkelen?


Met vriendelijke groet,
Niels van den Berg
SVH Meesterkok
© 2005-2016 Kokswereld  |  Oplage: 15.850
Vragen, opmerkingen of suggesties?  |  Uitschrijven  |  Stuur door »

 


 


Kokswereld.nl

Categorieën: Recepten Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2017