Lees je baby voor in de zomervakantie!

1 jaar geleden
  • Html
  • Tekst
Het meest spetterende kinderboekennieuws speciaal voor jou! - Online versie
Nieuwsbrief BoekStart
 Lees je kindje voor in de zomervakantie!
Lees je baby, peuter of kleuter extra veel voor in de zomervakantie. Graag inspireren we je met boekentips, een zomerse fotowedstrijd, een gloednieuwe BoekStart Voor Jou en nog veel meer.
 Doe mee met onze BoekStart Zomerwedstrijd ☀☀☀en win leuke boekjes voor je kindje!

Maak een voorleesfoto en maak kans op leuke prentenboekjes voor je baby, peuter of kleuter. De hoofdprijs is een heel oranje koffertje vol met onze voorleestips. 

Lees verder
 'BoekStart voor jou! - Nummer 18' staat online

Mama Monique: ‘Wij voeden Ayden (21 maanden) tweetalig op. Zelf lees ik voor in mijn thuistaal, het Papiaments, en papa leest voor in het Nederlands. We hebben in alle kamers boeken, zodat ze altijd voor het grijpen staan. Ayden vindt het vooral leuk om er zelf in te bladeren.’

Lees het nu in ons digitale magazine 'BoekStart voor jou! - nummer 18': een brochure met tips over de nieuwste boekjes, voorlezen en multimedia. 

Lees verder
 De VakantieBieb

Vanaf 1 juli is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 30 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. En daar zitten ook leuke boekjes bij voor kinderen tot zes jaar! 

Lees verder
 Kleine blauwe truck

De kleine blauwe truck toetert vrolijk door de heerlijke, zomerse korenvelden tot hij plotseling vastzit in een modderpoel. Gelukkig helpen zijn boerderijvriendjes de blauwe wagen er zo weer uit, maar hij is niet de enige die verstrikt raakte. Lukt het kleine blauwe truck en zijn vrienden om de boze kiepwagen te redden? Tot ziens, kwaak-kwaak, toet toet! De tekst rijmt ...

Lees verder
 Eiland

Op een nacht briest en dondert de storm en lijden een vader, zijn dochter en een hond schipbreuk. Daarna drijven ze een tijdje rond op een stuk wrakhout, maar gelukkig zien ze de volgende dag een klein eiland. Dat eiland blijkt veel meer dan een stukje grond…  

Lees verder
 Bekende artiesten zingen gloednieuw kinderliedje

Op Wereldboekendag werd in het Concertgebouw een gloednieuw kinderliedje gepresenteerd: de Voorleestrom. Een vrolijk liedje, dat gezongen kan worden voor je begint met voorlezen, thuis, op school of in de kinderopvang.

Lees verder
 Download gratis de BoekStart-app voor IOS en Android

BoekStart heeft de app vernieuwd. Heb jij hem al op je telefoon? Hij staat boordevol video’s en heldere informatie over voorlezen. En natuurlijk vind je de nieuwste boeken- en voorleestips voor je baby, dreumes of kleuter in deze app. Nieuwe functionaliteiten Naast verbeteringen aan de vormgeving, zijn ook enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd: Bugfixes Sjabloon ‘Kikker’ bij onderdeel #Mijnvoorleesmoment. De nieuwe ...

Lees verder
      
Deze nieuwsbrief is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com. Klik hier om uw voorkeuren te beheren of om uzelf uit te schrijven.
© 2018 Stichting Lezen - www.boekstart.nl

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Kunstvanlezen.nl

Categorieën: Boeken Taal Schrijvers Gedichten | Poëzie
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019