Nieuwsbrief Gianotten Mutsaers
Nummer 81 - 11 april 2019
Beste John,

Deze keer een nieuwsbrief met alleen maar tips, want daar draait het tenslotte allemaal om bij Gianotten Mutsaers: lezen, en praten over boeken. Al onze medewerkers hebben een tip voor je, want kiezen uit ons assortiment, dat valt nog niet mee. Misschien helpt deze nieuwsbrief een beetje? Kom anders gerust langs voor advies...en een kop koffie.

Met vriendelijke groet,
De boekverkopers van Gianotten Mutsaers

Marlous tipt Moord op de moestuin

‘Lichtvoetig en vilein, twee woorden die allebei van toepassing zijn op dit heerlijke boek.’

Moord op de moestuin - Nicolien Mizee

Tip van Ellen

Matilda en de boekdwalers uit de reeks Pages & Co - Anna James
Sinds haar moeder kort na haar geboorte verdween, woont de elfjarige Matilda boven Pages & Co, de boekwinkel van haar grootouders. Wanneer er in de winkel mysterieuze figuren verschijnen, die wel heel erg lijken op de personages uit bekende boeken, ontdekt Matilda de magie van 'boekdwalen'. 

Anja: Familie op de vlucht 

‘Van de auteur van De verloren kinderen en Het meisje zonder naam. Spannend en invoelend, van begin tot eind.’ 

Duitsland, 1937. Naarmate de nazi's het land verder in hun greep krijgen, wordt Joden het leven steeds moeilijker gemaakt. 
Familie op de vlucht - Diney Costeloe

Ruud tipt Lanny

‘A little weird an a bit dark, but it had me from page 10.’  

A devastating story told with the anarchy, the humour and the enchantment Max Porter’s readers will recognise from Grief Is the Thing with Feathers. 

Lanny - Max Porter
 

Herman houdt van Houellebecq

‘Naargeestig tijdsbeeld, gitzwarte humor.’ 

Deze roman over de puinhopen van een wereld zonder goedheid, zonder solidariteit, met onbeheersbaar geworden veranderingen, is ook een roman over wroeging en spijt. ‘Niemand in het Westen zal nog gelukkig zijn. Serotonine - Michel Houellebecq

Nacht in Tsjernobyl van Daphne

‘Uitgebreid verslag van de nucleaire ambities van de Sovjet Unie sinds de jaren 50, de bouw van de kerncentrale van Tsjernobyl en atomgrad Pripjat, de ramp in 1986 en de nasleep. Angstaanjagend is vooral de aanpak van de ramp, geplaagd door incompetentie, besluiteloosheid, en een misselijkmakend staaltje ontkenning.’  Nacht in Tsjernobyl - Adam Higginbotham

Polderpolonaise van Paulien

'Polderpolonaise. Nederland getekend. Leuk boek over Nederland en zijn bewoners. Wat we eten, wat we zeggen, hoe we wonen en wat we doen. Prachtig geïllustreerd door Merel Corduwener'.

Wie en wat is Nederland? Als je de clichés van klompen, molens en tulpen weghaalt, wat blijft er dan over van het ‘typische Nederland’? Hoeveel van onze ‘nationale identiteit’ is terug te zien in ons dagelijks leven?

Tip van Marjo: de vernieuwde Delicious

Voor alle lekkerbekken en kookgekken: het tijdschrift Delicious is vernieuwd en er is een special met de 40 allerbeste hartige taarten verschenen.

Delicious magazine is dáár waar het om koken en eten draait. Met maakbare recepten, vol verhalen over mensen met een passie voor eten en fotografie om bij te watertanden. 

 

Top 3 

Hieronder staan de drie bestverkochte boeken van afgelopen 2 weken. Bekijk de volledige top 10 van bestverkochte titels in fictie en non-fictie op onze website.
1. Jeruzalem, Koningshoeven en Armhoefse Akkers.
Ronald Peeters
€ 14,95

 
2. Het leven als tragikomedie
Tim Fransen
€ 4,95
Bestel nu
3. Otmars zonen
Peter Buwalda
€ 27,50
 
Bestel nu
Gianotten Mutsaers
Emmapassage 18-26
5038 XA Tilburg
T: 013-4651111
 
Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
Woensdag 9.30 – 18.00 uur
Donderdag 9.30 – 21.00 uur
Vrijdag 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
Facebook
Twitter
Instagram
Website
E-mail
Copyright © 2019 Boekhandel Gianotten Mutsaers 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent aangemeld via onze website of omdat je je e-mailadres een keer hebt achtergelaten in onze winkel. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld je dan hieronder af.

Boekhandel Gianotten Mutsaers
Emmapassage 17
Tilburg, NB 5038 XA
Netherlands

Add us to your address book


profiel bijwerken | afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp