NAZOMEREN
GENIET VAN DE NAZOMER!

Ben je in de gelukkige omstandigheid dat je nog wat vakantiedagen tegoed hebt? Dan is de nazomer het ideale moment om er tussenuit te gaan. Je hoeft niet eens zo heel gek ver weg want in de herfstmaanden is het bijvoorbeeld in Marokko ook goed toeven. Lijkt een groepsreis je wel wat? Dan is het handig te weten hoe je reisgezelschap eruit ziet. De agenda biedt je fantastische reizen naar gave bestemmingen.

REISTIP OKTOBER
Is een mooie rondreis wanneer het hier hoogzomer niks voor jou en reis je liever wanneer het in Nederland weer kouder en natter wordt? Groot gelijk heb je. Als single zonder kinderen ben je qua vakanties natuurlijk best flexibel. Je kunt buiten schoolvakanties en ook buiten de topdrukte in het hoogseizoen. Niet voor niets boeken heel wat singles een mooie rondreis in het najaar of in de wintermaanden. Suggesties voor rondom oktober? Hier komen ze!
FLIRT EROP LOS
Flirten: het doet je hart sneller kloppen, je krijgt vlinders in buik, je huid en ogen krijgen glans en omdat je je aantrekkelijk voelt, bén je dat ook. Flirten is helaas ook een kunst die niet iedereen even soepel afgaat. Daarom stelden we dit flirtlijstje voor je samen.Denk jij weleens dat je last hebt van verlatingsangst? Waaraan je dit kunt herkennen lees je hier. Ben jij vol vuur tussen de lakens, dan heb je vast een van deze sterrenbeelden...
Eh....
Je herkent het vast wel. Ben je lekker een avondje stappen en voordat je met je ogen hebt geknipperd vliegen de foute openingszinnen je al om de oren.  Dit zijn de 10 meest foute en we vertellen meteen waarom ze niet werken. Een gewaarschuwd man telt voor twee..

Veel mensen kiezen kiezen tijdens een eerste date voor een alcoholische versnapering. Logisch: het maakt je wat losser en verkleint daarmee de kans op ongemakkelijke stiltes. Maar wat zegt jouw favoriete borrel over je persoonlijkheid? 
Derde date
Hoe vaak je ook ge-date hebt, de kans is groot dat je toch met ietwat klotsende oksels op weg gaat naar je afspraakje. Maar met deze originele date vragen, voorkom je in ieder geval de gevreesde ongemakkelijke stiltesOver een eerste date is genoeg te vinden, een tweede ook nog maar hoe zit het eigenlijk met die derde date? Zie het het daten nog niet zo zitten? We geven je 5 goede redenen om het toch een kans te geven!
VRIENDSCHAP?
Een maatje op de werkvloer maakt de dingen soms een beetje aangenamer. Je hebt iemand om je hart tegen te luchten, maar wat als die vriendschap spaak loopt? De voor- en nadelen van een office buddy opgesomd. Wanneer we opnieuw single worden verlangen we vaak niet meer naar een partnerrelatie met onze ex maar wel naar een vriendschapsrelatie. Hoe realistisch is dat eigenlijk? Kan je vrienden blijven na de breuk met je ex?
Volg ons