|
|
|
Lekker uitpakken! driegangen-pinkstermenu | Wat ga jij koken tijdens het lekker lange pinksterweekend? Wij hebben wel een idee. Wat dacht je van knapperige bruschetta van rogge-zuurdesembrood, gevolgd door malse lamscarré en als afsluiter fluweelzachte mascarponemousse met citroen? | |
|
|
|
|
|
Dat is fijn wakker worden! 7x europees ontbijt | Eerst heerlijk uitslapen en dan aan tafel voor een van onze 7 feestelijke ontbijtjes. Voor de liefhebber van een stevig, hartig ontbijt hebben we o.a. pain perdu met zalm, gepocheerd ei en een lekkere schep hollandaise. En zoetekauwen verwennen we met roggepap met hazelnootcustard. | |
|
|
|
|
Nu in de winkel: zin in de zomer! Het is Fiesta Mexicana in dit zomerse juni-nummer en daarom duiken we de Mexicaanse keuken in. Leer alles over de smaakexplosie van de super creatieve en feestelijke Mexicaanse keuken van o.a. chef Joachim van restaurant Coba. delicous.magazine nummer 6 z.s.m. in huis hebben? Neem 'm mee tijdens het doen van je boodschappen of bestel jouw exemplaar in onze webshop! | |
| |
|
|
|
|
Dit zijn ze! favoriete ijssalons | Voor een lekker ijsje zijn wij áltijd te porren en dankzij deze geweldige ijsmakers komen we goed aan onze trekken. Natuurlijk zit er Italiaanse ijsimmigratie bij. Zij hebben ons per slot van rekening geleerd wat écht gelato is. | |
|
|
|
|
|
Eet ze nu het nog kan! asperges in aspergetijd | Ze zijn er nog heel even: Hollandse asperges. Ze zijn niet alleen op de traditionele manier, met ei, ham en nieuwe aardappeltjes erg lekker. Wat denk je van gegrilde asperges in salade, risotto met asperges en venkel of gestoomde asperges bij krokante dumplings? Het kookboekje Asperges (€ 10,95) geeft je in 72 pagina's wel 30 veelzijdige recepten met witte, groene en violette asperges, allemaal verrassend eenvoudig. Lekker in een voorjaarssalade, op een pizza of in een shakshuka bijvoorbeeld! | |
|
|
|
|
|
Zo klaar! brioche met warme aardbeien en honingricotta | Een perfect recept nu aardbeien weer volop verkrijgbaar zijn. En zeg nu zelf: wie houdt er niet van aardbeien? Ook leuk is dat deze brioche met warme aardbeien en honingricotta binnen een half uur op tafel staat! | |
|
|
|
|
|
Engelse maten, eenheden & temperaturen zó reken je ze om! | Speciaal voor wie wel eens een Engelstalig kookboek openslaat, hebben we een handig overzicht waarmee je Engelse maten, eenheden & temperaturen in een handomdraai kunt omrekenen. | |
|
|
|
|
|
|