Lekker weg in de lente en zomer!

1 maand 30 dagen geleden


Text only:

 
 

Lekker weg in de lente en zomer!


Zoek en boek via onze Christelijke Vakantiesite naar de leukste accommodaties. Kijk ook eens op www.chr-campings.nl voor de mooiste campings in binnen- en buitenland.

Kijk op onze website voor de leukste aanbiedingen en lastminutes

De Christelijke Vakantiesite wordt druk bezocht. Onze website biedt een ruime keuze aan accommodaties, er is voor elk wat wils: groepsaccommodaties, vakantiewoningen, B&B’s, kinderkampen, groepsreizen etc.

Voor een overzicht van alle christelijke reisorganisaties kun je kijken op de vernieuwde  websites www.chr-reizen.nl en voor alle christelijke campings op www.chr-campings.nl


 
 

www.kerkdienstenbuitenland.nl

 
 
RCN - Campings en VakantieparkenVerheug jij je erop om er even lekker tussenuit te zijn en kun je niet wachten tot de zomervakantie?


Met deze zomerse aanbieding bij RCN Vakantieparken kun je in de maanden juni en juli heerlijk genieten van een paar dagen (of weken) weg. Boek vóór 3 juni je vakantie bij RCN Vakantieparken in Nederland of Frankrijk en ontvang maar liefst 25% korting op zowel kamperen als de accommodatie. 

Meer informatie

 
Vakantiepark De Vechtvallei10% korting o.v.v. CVS0519
“Waar natuur en recreatie elkaar ontmoeten”. Omringd door prachtige natuur en 500 meter van Boswachterij Hardenberg ligt Familiepark De Vechtvallei. De Vecht ligt 400 meter buiten het park en recreatieplas De Oldemeijer op een kilometer afstand. De ruime kampeervelden hebben een speeltuintje in het midden. Het overdekte zwembad is voor alle leeftijden en de buitenbadjes voor de peuters zijn met mooi weer ideaal. Er zijn trampolines en sportvelden. Reserveer snel een chalet, stacaravan, trekkershut of kampeerplaats.


 

Meer informatie

 
Van der Sluis VakantiesHeerlijk genieten van “Moeder Natuur” ….en met de huur : zijn we niet duur!
We hebben net al onze de lastminute prijzen aangepast – reeds v.a. € 175 zijn er mogelijkheden
Ook de laatste weken van Hemelvaart en Pinksteren en de schoolvakanties zijn afgeprijsd
Van der Sluisvakanties biedt u "Meer voor Minder" op 10 verschillende locaties
Kijk op: www.vdsluisvakanties.nl of bel 0512-516096 - b.g.g. 0512-354189
 

Meer informatie

 
Op zoek naar een eigen vakantiestek? Kijk eens op onze Te Koop pagina.
 


Vakanz - Christelijk Vakantiepark Pyreneeën


Boek je bungalow op het christelijke vakantiepark Pyreneeën. Een schitterende bestemming met een heerlijk klimaat! Vanaf het park heeft u prachtig uitzicht over de bergen. Het vakantiepark beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een zwembad. Ook kan er gezwommen worden in het grote recreatiemeer. Het vakantiepark heeft de sfeer van een camping en is dus een ideale locatie voor gezinnen, die houden van laagdrempelig contact. Ook is er een Vakanz-recreatieteam aanwezig. Op zondag zijn er kerkdiensten.
 

Meer informatie

 
Kustlicht Zeeland Vakanties
Aan de Walcherse kust heeft u de vakantiewoningen voor het kiezen. Kiest u voor een verblijf te midden van de duinen aan zee of in een bosrijke omgeving.
In de buurt van een mooi dorp of stad of juist in een natuurgebied. En altijd dicht bij het water. Op de mooiste plekjes van Walcheren heeft u een uitgebreide keuze uit schitterende bungalows, vakantiewoningen en appartementen
 

Meer informatie

 
Minicamping d'Oute Poppe - Zeeland
Minicamping d’Oute Poppe ligt midden in de natuur van plan Tureluur, 500m van de Oosterschelde. • Prachtige fietsroutes. • Top sanitair, ook MIVA, familiedouche • Aanbieding 10-05 tm 05-07 € 15,- pn / € 5,- als de caravan leeg is.
 

Meer informatie

 
Camping en Vakantiehuisjes Jiltdijkseheide - Groningen

Op Boerderijcamping Jiltdijksheide in Opende, een boerencamping in de provincie Groningen biedt men u de keuze uit 15 staanplaatsen die voorzien zijn van een 6 amp. electra aansluiting. Opende ligt op de grens van Groningen en Friesland en grenst aan het gelijknamige bos en heide gebied. Op de camping zijn ook 3 vrijstaande en goed ingerichte huisjes te huur.


 

Meer informatie

 
 
 


 

Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen is de snelst groeiende christelijke reisorganisatie van Nederland. De mensen achter Goed Idee Reizen hebben hun sporen in de christelijke reiswereld ruimschoots verdiend. Goed Idee Reizen wil luisteren naar de mening van haar deelnemers Daar zijn immers de reizen voor bedoeld?! De doelgroep van mensen van 50 jaar en ouder krijgt volgens ons te weinig aandacht in de reiswereld. Daarom is Goed Idee Reizen ontstaan. Het is de eerste en enige christelijke reisorganisatie die zich speciaal richt op ‘ouderen’. Natuurlijk is Goed Idee Reizen aangesloten bij het ANVR, bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het calamiteitenfonds. Voor u een extra zekerheid.


 
 
 

Meer informatie

 
 
 
Connect With Us
www.christelijkevakantiesite.nlinfo@christelijkevakantiesite.nl
 

nvt • nvt, nvt • Netherlands • Klik hier om uit te schrijven.

Bekijk de e-mail online


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019