| | Colomba Pasquale Heerlijke Paastraditie van Hausbrandt! Colomba Pasquale, de paasduif, is een geurig en elegant dessert, bedekt met een knapperig glazuur van amandelen en hazelnoten. Het paasbrood bevat suikerhoudende gekonfijte sinaasappelschil en vanille uit Madagaskar. Heerlijk bij het paasontbijt of brunch! Een eeuwenoude traditie Dit zoete paasbrood wordt volgens een eeuwenoude traditie gebakken in de vorm van een duif, als symbool van de vrede. Lees er alles over in de blog van Saskia Balmaekers (van Ciao Tutti). De Colomba Pasquale wordt gemaakt door patisserie meester Sal de Riso. Een internationale bekendheid, die geldt als absolute autoriteit in de patisserie wereld. Het wordt geleverd in een originele en kleurrijke verpakking. Een plakje van deze "paasduif" is al zo lekker, maar nóg lekkerder met een lik roomboter, chocoladepasta of jam. Natuurlijk met een mooie espresso van Hausbrandt of een feestelijk glaasje mousserende wijn. Zeer gelimiteerd! Proeven! |
|
Fior Di Mandoria Een luchtige cake met intense aroma's! Niet alleen Pasen, maar de hele lente moet gevierd worden met deze zacht gerezen ambachtelijke cake gevuld met gekonfijte abrikozenstukjes, witte chocoladeschilfers met amandelen en amandelglazuur. Van ontbijt tot snack, de Fior di Mandoria is ook ideaal als een delicaat dessert. Een luchtige cake met intense aroma's. Een zachte en geurige schatkist, exclusief gemaakt door meester-patissier Sal De Riso. Mooi verpakt Het deeg, ambachtelijk bereid volgens de traditie, combineert de frisheid van Vesuvius-abrikozen met de heerlijkheid van witte chocolade en amandelen en tonen van vanille. De cake wordt geleverd in een pastelkleurige doos, perfect als cadeau of gewoon om zelf van te genieten. Ook zeer gelimiteerd! |
|
|
| |
|