|
|
|
| Zeg nu zelf: één keer opscheppen van zo’n Italiaanse toet met laagjes romige crème en boozy koekjes kan bijna niet. Houd dus een gaatje vrij na het eten! | |
|
|
|
|
|
| Met dit recept voor rendang daging geven we je de keuze: ga voor de ontspannen, tijdvullende versie of maak een snelle rendang. De atjar haalt deze Indonesische stoofpot uit de herfsthoek, en geeft 'm de frisheid die je verlangt in de lente. | |
|
|
|
|
Advertorial | | | Asperges met ham & ei zijn heerlijk, maar zoek je wat meer uitdaging, gril dan witte asperges en serveer ze met rode wijn-botersaus. Met zo’n lekker voorgerecht start je een fantastisch lentemenu. | |
|
|
|
GREEN is dit jaar wegens groot succes terug in een gloednieuwe versie! In deze 2e uitgave maakt de redactie van foodmagazine delicious. planet proof food extra leuk en makkelijk. Met de lekkerste producten, vaak gewoon uit de supermarkt, en heerlijke gerechten die goed zijn voor jou én de planeet. En dat ook nog eens 100% vega! GREEN is vanaf a.s. dinsdag (25 april) overal te koop of bestel je nu alvast via onze webshop (gratis verzending binnen Nederland)! | |
|
|
|
|
|
| Deze vrijdag markeert het einde van de Ramadan, wat er steevast op tafel staat tijdens Eid al-Fitr? Dadels! Wist je dat er meer dan 200 soorten dadels bestaan, elk met hun eigen smaak, textuur en geur. | |
|
|
|
|
Advertorial | | | De hoofdstad van Friesland heeft steeds meer lekkere adressen. Ga langs bij deli House of Taste, proef Italiaans ijs bij La Venezia of bezoek festival Ljouwert Culinair in mei. | |
|
|
|
Iedereen wenst zich zo’n oma die het niet laten kan jou te verwennen met haar aller-allerlekkerste homemade pasta. Vicky Bennison schreef een ode aan al die Italiaanse oma’s met haar boekserie Pasta Grannies. Het boek leert je niet alleen zelf pasta maken, maar ook alles over de sauzen en ingrediënten die jouw pastagerecht echt verrukkelijk maken. AANBIEDING: 3x delicious. + het nieuwe Pasta Grannies kookboek, samen voor maar € 29,99! | |
|
|
|
|
|
| We hebben een grote liefde voor alles wat Italiaans is, vooral al dente gekookte pasta in geurige olijfolie die zich als een zomerjas om het deeg wikkelt. Een lekkere seizoensgroente, wat citroen erbij en zoute parmezaan en je hebt een vegetarische pasta die sterk aanleunt tegen perfectie. Scroll door deze lijst en zoek je favoriet uit. | |
|
|
|
|
|
| Zo’n heerlijk Italiaans gerecht gaat er bij iedereen wel in. Roer er op het laatst crème fraîche door en royaal pecorino, dan word je risotto nóg lekkerder! | |
|
|
|
|
|
| Nooit meer een lamme arm van het kloppen, geen gedoe met moeilijke au bain-marie constructies, want, wat blijkt: hollandaisesaus kun je ook gewoon met de staafmixer maken. In 2 minuten! | |
|
|
|
|
|
| Nu de zon wat meer zijn best doet en we onze terrasset weer kunnen afstoffen, is er niks zo fijn als een gezellig aangeklede borrel. Zet de tafel vol met verschillende koude borrelhapjes, nodig een stel vrienden uit en leg een lekker flesje in de koelkast. Proost, op de lente! | |
|
|
|
|
|
|
|