KLM Royal Dutch Airlines
Korting op topbestemmingen. Het voorjaar staat voor de deur. Tijd om ertussenuit te gaan! Bezoek voordelig de mooiste plekken.
Profiteer nu van onze voorjaarsdeals!
Eropuit in het voorjaar? Dat kan nu extra voordelig. Maak nieuwe herinneringen in topbestemmingen zoals Los Angeles, Kopenhagen of Aruba.

Boek een lentedeal en geniet volop van het warmere weer, de ontwakende natuur en avonturen in de buitenlucht. Maak een reis die je voor altijd zal bijblijven.
Bekijk deals
 
Ontdek deze toppers:
sprite sprite sprite sprite sprite
Ervaar KLM’s Premium Comfort Class
In Premium Comfort Class geniet je van meer ruimte, privacy, premium gerechten en voorrang op het vliegveld – dat alles tegen een scherpe prijs. Ontdek onze tijdelijke aanbiedingen op een aantal bestemmingen.
Bekijk aanbiedingen
Wat vind jij van deze e-mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Voorwaarden vliegtickets
Boeken kan t/m 21 maart 2024. Klik op de prijs voor de beschikbare reisdata. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).

Voorwaarden KLM Holidays
Boeken kan t/m 21 maart 2024. Vanaf-prijzen per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen, inclusief lokaal te betalen kosten (exclusief € 22,50 aan boekingskosten, SGR-bijdrage en Calamiteitenfonds. Exclusief eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor vlucht, hotel en/of auto.