Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de 'nieuwe' Orbea Oiz.
Fiets
Léon van Bon test Eddy Merckx 525

Een fiets met daarop de naam van de beste renner aller tijden moet wel goed zijn. Toch? Léon test of de Eddy Merckx 525 de naam van De Kannibaal eer aandoet.

Fiets
Een soort twee-in-één-fiets, kan dat wel?

Veel racefietsen worden tegenwoordig ontworpen om zowel op gravel als op de weg te gebruiken. Maar Edwin was op zoek naar een ánder soort twee-in-één-fiets, eentje voor strand en gravel. Kan dat met deze Wikkit L-Niño?

Fiets
Opgefriste Orbea Oiz

Bij de WK mountainbike in Andorra presenteerde Orbea ons enkele innovaties en vernieuwingen waarvan de eerste nu de markt op komen. De Orbea Oiz, de cross-country fully van Orbea, wordt opgefrist met enkele nieuwe onderdelen en een nieuwe kleurstelling. 

Fiets
De 300 kilometer-grens

Echte langeafstandsfietsers lachen erom, maar als je nog nooit 300 kilometer hebt gefietst is dat best een drempel. Hoe pak je zoiets eigenlijk aan? En wat doet het fysiek en mentaal met je? Wij namen de proef op de soms en gingen op pad. 

Fiets
AGU is gered

De noodlijdende Nederlandse fabrikant en webshop van fietskleding AGU heeft een nieuwe eigenaar gevonden. EcoMotion, dat eerder dit jaar al het ter ziele gegane e-bikemerk QWIC doorstartte, heeft de onderneming overgenomen.

Fiets
Stemmetje uitzetten

De volgende vraag werd ingestuurd: ‘Vaak denk ik dat ik maximaal rijd, maar blijkt dat ik toch nog dieper kan gaan. Is er een manier om dat stemmetje in mijn hoofd dat zegt dat ik niet harder kan, uit te zetten?’

Fiets
Fiets #10 met indoorspecial!

Fiets #10 ligt in de winkel, met een lekker mix van race, gravel en mtb. Inclusief een leuke bijlage over indoorfietsen! In het oktobernummer van Fiets vind je weer een lekkere mix over je favoriete hobby.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden