Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Passoni Cicloprato, speciaal door Léon van Bon getest.
Fiets
Léon van Bon test Passoni Cicloprato

Van de Madonna del Ghisallo via een fietsbeurs in Londen naar Zuid-Limburg. Dat is de weg van Passoni en hun gravelmodel Cicloprato, die Léon van Bon mocht uitproberen. Mamma mia wat een plaatje. Rijdt deze gravelbike net zo goed als hij eruitziet?

Fiets
Fiets de Podcast over voeding

Fietsen en eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Wat eet je voor, tijdens en na je rit? Hoe vind je balans tussen te veel en te weinig eten en welke keuzes kan je maken? Volg je de toppers en ga je voor maximaal koolhydraten eten? Of zijn er ook andere mogelijkheden? Voedingsdeskundige Yneke Kootstra legt het in de nieuwe aflevering van Fiets de Podcast uit. 

Fiets
Focusplan

Wat als je voor het eerst een granfondo of andere koers wil rijden. Hoe bereid je je dan mentaal het beste voor op de dag van de waarheid? Psycholoog Martijn Veltkamp geeft tekst en uitleg.

Fiets
Nieuwe wielen

Nog geen bestemming voor je vakantiegeld? Misschien is deze Limited Edition Rapide CLX II wielset van Specialized dan iets voor je. Ze zijn vernieuwd en ietsje sneller... 

Fiets
Basso Venta R

Op papier is de Basso Venta R een puur Italiaanse allrounder van carbon, met een vleugje aero. En dat voor nog geen drie mille – en daar slaan wij als Hollanders dan weer op aan. Hoe rijdt-ie?

Fiets
Fulcrum Sharq

Snelle wielen voor iedere ondergrond, zo omschrijft Fulcrum hun nieuwste wielset. De Fulcrum Sharq. En de Sharq voldoet helemaal aan de nieuwe standaarden. 

Fiets
Officiële Tourpakket

Met dit Tourpakket bereid je je goed voor op de 111e editie van de Ronde van Frankrijk. Onmisbaar voor de echte wielerliefhebber. En natuurlijk dé cadeautip voor Vaderdag. Voor 13,95 euro is-ie van jou!

Fiets
Nice!

Le Patron brengt in samenwerking met Fiets dit zachtblauwe Tourshirt uit. Dit jaar is de skyline van Nice op het nieuwste shirt te zien. Voor 54,95 euro kun je het shirt nu bestellen, óók leuk voor vaderdag!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden