Topchef Thijs Meliefste over de Oosterscheldekreeft
 
VIS Magazine
 
 
 
Food Technology: automatisering, data en voedselverpakkingen 
 
Voedingsbedrijven en data, gezonde voedselsystemen, automatisering en duurzame voedselverpakkingen. Allemaal zaken die aan bod komen op Food Technology. Bezoek deze beurs op 12 en 13 april in de Brabanthallen.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
‘We verkopen geen zalm, we verkopen de keten’
 
Multinational Lerøy Seafood is een grote en dominante exporteur van zalm en witvis. Het Nederlandse dochterbedrijf op Urk heeft als opdracht ‘waarde’ toe te voegen. “Dat doen we met hetzelfde DNA als onze moederorganisatie bij het kweken van zalm”, zegt CCO Hank Eshuis.
 
Lees verder
 
Topchef Thijs Meliefste over de Oosterscheldekreeft
 
Het Oosterscheldekreeftseizoen is begonnen. Liefhebbers van dit Zeeuwse seizoenproduct kijken hier elk jaar weer naar uit. Zo ook topchef Thijs Meliefste, wigenaar van Restaurant Meliefste*. “De Oosterscheldekreeft is de koningin van ons water.”
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
Empack: Duurzame  verpakkingsoplossingen
 
Verpakkingsbeurs Empack staat in het teken van innovatie en duurzaamheid. Op de beursvloer vertellen verschillende standhouders over de innovaties die ze tijdens deze editie van Empack presenteren.
 
Lees verder
 
Om naar uit te kijken: Seafood Expo Global
 
De nummer één van de vishandelsbeurzen in de wereld, de Seafood Expo Global 2023, vindt plaats van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 april. Veel Nederlandse visbedrijven zetten hun beste beentje voor in Barcelona.
 
Lees verder
 
Nieuws over automatisering
 
Sinds dit jaar biedt Alea Publishers Automation NL aan. Dit is het vakblad voor professionals in de industriële automatisering. Bij Automation NL komen niet alleen de technische aspecten aan bod, maar wordt aandacht besteed aan alles wat komt kijken bij industriële automatisering. Niets van de innovatie, ontwikkelingen en kansen op dit gebied missen? Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief.
 
Meld je aan
 
 
 
Boeken
Ere wie ere toekomt
 
Met een rode kleur in de Viswijzer en een plek op de IUCN-lijst van bedreigde diersoorten krijgt het vangen en eten van paling vaak kritiek. Dit boek van Martin Kruithof, patron cuisinier van De Lindenhof in Giethoorn, wil juist de andere kant laten zien en brengt daarom de Ode aan de paling.  “Als Paling Patron en hoeder van de paling(cultuur) is het mijn taak om op een positieve wijze zorg te dragen voor de palingstand.”
 
Lees verder
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!
 
Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, BeverageNL en VoedingNu.
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Magazine
Vismagazine 3 | april 2023
 
In de week van 18 april verschijnt het nieuwe nummer van Vismagazine. Het thema is kreeft. Met:
  • Wild ‘n Zilt ook bij Landmarkt
  • Onderzoek naar langoustines
  • Nationale kennisdag visserij
  • Vishandel De Kaaieman
  • Opmars kant- en klare maaltijden

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 19,99 ex. btw!
 
Abonneer nu!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2023 Alea Publishers