Kinderschoenenmerk KOEL4KIDS: een echte eyecatcher!

 

Het kinderschoenenmerk KOEL4KIDS benaderde Janssen.nl voor een boost. En die gaan we ze geven! Want de schoenen zijn te KOEL en trendy om niet te showen. Het kleurrijke en speelse merk maakt kwaliteitsschoenen van écht leer met unieke slijtvaste rubberzolen. Janssen.nl gaat KOEL4KIDS opnieuw op de markt zetten, zodat het merk voor zowel retail als consument een blikvanger wordt. Naast de re-branding ontwikkelen we middelen om het merk ook internationaal up and running te krijgen. Met veel energie en enthousiasme gaan wij aan de slag voor deze nieuwe klant. Let’s keep it KOEL4KIDS!

Ben jij al privacy proof?

In mei is de nieuwe privacywetgeving, de AVG ingegaan. Oud nieuws, denk je misschien. Maar ben jij écht al privacy proof? Hoog tijd, want vanaf juli krijgt je website in Google Chrome een melding als deze geen veiligheidscertificaat heeft. Grote kans dat bezoekers jouw onveilige website dan overslaan. Janssen.nl helpt je dat risico te voorkomen door jouw website AVG proof te maken. Let’s surf safe!

Maak jouw website privacy proof!

Het is zover! Wij gaan verhuizen!

Vanaf woensdag 15 augustus vind je Janssen.nl in een prachtig pand met statige uitstraling aan de Mr. van Coothstraat 39 A in Waalwijk. Wij betrekken de recent gerenoveerde kantooretage boven financieel adviseur Van de Mierden. Een karakteristieke plek in de mooiste straat van het centrum van Waalwijk. Let’s move!

Niks komkommertijd! Wij zijn de hele zomer actief!

Benieuwd hoe we jouw merk samen nóg sterker kunnen maken? Wij zijn de hele zomer open en bereikbaar. Let’s shine together!

Neem contact met ons op!


Janssen.nl
Margrietstraat 95
5141 GW Waalwijk
0416 355 229
hallo@janssen.nl




     







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Janssen.nl · Margrietstraat 95 · Waalwijk, 5141 GW · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp