Elke week het laatste nieuws voor de visprofessional | |
Let’s go party, haringparty | NIEUWS | Vlaggetjesdag komt er aan: de dag dat de nieuwe haring van land komt. De haringparty doet het goed. Van intieme lokale bijeenkomsten tot landelijke evenementen, overal in Nederland wordt de Hollandse Nieuwe groots onthaald. | |
|
| |
- Bedrijfsinformatie - | Een stevige basis voor kip, vlees en vis! | Onze innovatieve massief kartonnen opzettray is gemaakt van gerecycled papier, wat bijdraagt aan een verantwoord geproduceerde verpakking. Ook voldoet de verpakking aan de nieuwe EU-verpakkingsverordening (PPWR) en biedt logistieke kostenbesparingen ten opzichte van golfkarton of plastic kratten. VOORDELEN Geen extra investeringen in kratten Geen extra reinigingskosten Optimale binnenruimte in de tray Product blijft doorkoelen in de tray Optimalisatie transportkosten |
| |
|
|
Roep om actie op VN-conferentie | NIEUWS | De roep om actie te ondernemen tegen de bedreigingen van het maritieme ecosysteem klinkt op de VN-conferentie in Nice afgelopen week. Bedreigingen als klimaatverandering, ... | |
|
| |
- Bedrijfsinformatie - | Aanbod showroommachines | MULTIVAC biedt deze zomer 11 showroommachines te koop aan, direct leverbaar zolang de voorraad strekt. Inclusief twee nieuwe flowpackers! Perfect voor wie snel een oplossing zoekt, werkt met een kleiner budget of wil huren. Alle machines (bijna allemaal bouwjaar 2025) zijn per direct beschikbaar. Staat uw type er niet bij? Bekijk dan het actuele aanbod OEM gereviseerde, gebruikte MULTIVAC-machines. Met dezelfde topkwaliteit, garantie én service als de nieuwe. Wacht niet te lang: op = op! |
| |
|
|
Hollandse Nieuwe in een nieuw jasje | NIEUWS | Vanaf 18 juni zijn ze er weer: de Hollandse Nieuwe, met dezelfde smaak, alleen een andere uitstraling. Het Visbureau en de Vereniging Nederlandse Visspecialisten (VNV) lan... | |
|
| |
Noordzee koolvis verliest MSC-keurmerk | NIEUWS | Visserijen in de Noordzee van zwarte koolvis raken hun MSC-certificering kwijt op 30 juni 2025. Dit besluit volgt na jaren van inspanningen om de duurzaamheid van deze vis... | |
|
| |
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws! | Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, en VoedingNu. | |
|
|
|
|