ELF Voetbal nieuwsbrief van 24-12-2019
Lewandowski als koploper Gouden Schoen de kerst in

Robert Lewandowski schuift komende week met een heerlijk gevoel aan voor de kerstdis. De aanvaller van FC Bayern München blijft na het meest recente speelweekend koploper van het ESM Gouden Schoen-klassement.


Lees verder
De indrukwekkende erelijst van Everton-manager Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti begint donderdagmiddag (16:00u) aan zijn avontuur bij Everton met een thuiswedstrijd tegen Burnley. De Italiaanse trainer won tijdens zijn loopbaan een karrenvracht aan prijzen, maar moet nu laten zien dat hij ook tegen degradatie kan strijden.

Lees verder
Hoe presteren de beloftenteams tot op heden dit seizoen?

Ze zijn zeker niet bij iedereen geliefd, maar toch maken de beloftenteams al een paar jaar deel uit van de Nederlandse voetbalpiramide. Dit seizoen zijn de talenten van de Nederlandse clubs verdeeld over de Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie, Derde Divisie en twee speciale beloftencompetities.

Lees verder
De ELF Voetbal Awards 2019 (binnenland)

Het voetbaljaar 2019 nadert zijn einde. Een jaar vol glans en tragedie. Het jaar dat Oranje zich voor het eerst in zes jaar nog eens plaatste voor een groot eindtoernooi, het jaar dat de Oranjevrouwen maar net naast het WK-goud grepen. Het jaar van het wonderlijke Ajax, het imponerende AZ, het wegzakkende PSV en het opkrabbelende Feyenoord. Het jaar van Frenkie en Matthijs en van Virgil en Georginio. Tijd voor awards: de buitenlandse waren er al, nu zoeken we het dichter bij huis!

Lees verder
De ELF Voetbal Awards 2019 (buitenland)

Het voetbaljaar 2019 nadert zijn einde. Een jaar vol glans en tragedie. Het jaar dat Oranje zich voor het eerst in zes jaar nog eens plaatste voor een groot eindtoernooi, het jaar dat de Oranjevrouwen maar net naast het WK-goud grepen. Het jaar van het wonderlijke Ajax, het imponerende AZ, het wegzakkende PSV en het opkrabbelende Feyenoord. Het jaar van Frenkie en Matthijs en van Virgil en Georginio. Tijd voor awards: eerst de buitenlandse.

Lees verder
Deze Premier League-clashes maken de feestdagen compleet

Terwijl spelers in de Eredivisie alvast genieten van de vakantie, gaat het voetbal in alle Engelse divisies gewoon door. De volgende topduels en degradatiekrakers in de Premier League zorgen voor spannende kerstdagen en een voetbalgekke jaarwisseling. 

Lees verder
Zo laat Manchester United het liggen tegen de kleintjes

Manchester United is na achttien speelronden terug te vinden op de achtste plaats in de Premier League. De Engelse grootmacht presteert uitstekend in wedstrijden tegen andere topclubs, maar liet het afgelopen zondag op bezoek bij Watford andermaal afweten tegen een laagvlieger.  

Lees verder
Deze regerend landskampioenen moeten flink aan de bak in 2020

2019 zit er bijna op, maar natuurlijk staat er in 2020 weer veel spektakel op ons te wachten. De meeste ogen zullen als vanzelfsprekend worden gericht op de strijd om de verschillende landstitels. Een aantal kampioenen uit seizoen 2018/19 moet tijdens de tweede seizoenshelft uit een ander vaatje tappen.

Lees verder
De mooiste goals van week 51

Voor de laatste keer in 2019: deze rubriek. Veel plezier ermee en tot volgend jaar!

Lees verder
Schalke 04 FC - Borussia Mönchengladbach18-01-2020
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
 
Arsenal FC - Sheffield United18-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Manchester City - Crystal Palace18-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Liverpool FC - Manchester United18-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Newcastle United - Chelsea FC18-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen