Beste mensen Het is echt herfst, regen, koud, de appels zijn rijp en de noten vallen. Vandaar het recept van een heerlijke appelcrisp Verder in deze nieuwsbrief Opleiding Aroma therapie Lezingen Geert Verhelst Opleiding Aroma therapie We gaan starten! Op 30 maart 2017 starten we met de opleiding Aromatherapie, Een jaar lang intensief bezig zijn met etherische oliën op zijn Frans, Duits, en Engels. Met een geweldig docenten team. Inschrijven Lezingen Geert Verhelst Geert heeft geen introductie meer nodig, een arts met een hele bijzondere kijk op ons functioneren. Op donderdag 30 maart zijn er twee lezingen, 's morgens "kanker en voeding" en 's middags "suiker en zoetstoffen". Vrijdag 31 maart verzorgt hij een hele dag over "mythes in onze voeding". Inschrijven Het recept van de Appelcrisp Ingrediënten: 300 gr bio muesli 250 gr bio volkorenmeel 65 gr gemalen kokos 1 tl nootmuskaat 1 tl vanillesuiker 1 dl olijfolie 6 el bio honing 8 bio appels (bv goudreinetten) 2 tl kaneel 1/8 L slagroom Rooster de muesli. Vermeng de afgekoelde muesli met het volkorenmeel, de kokos, nootmuskaat, vanillesuiker, olijfolie en honing. Het moet een stevige massa zijn. Schil de appels en snijd ze in niet te grote stukken. Leg de appels op de bodem van een vuurvaste schaal en vermeng ze met de kaneel. Breng daar het mueslimengsel op aan en druk dat stevig aan. Bak het 40 min. op 200 graden Eet het warm met een dot slagroom. Heerlijk!! |
|