Life Imitates Art? Je zou het bijna geloven als je het verhaal van Bas Muijs hoort. In de rol van Stefano Sanders in GTST krijgt hij een flink ongeluk en ontsnapt hij aan de dood. In zijn echte leven krijgt Bas jaren later een hartinfarct met bijna fatale gevolgen... Hij vertelt erover in onze spot voor de Hartstichting. En daarover vertellen wij in deze NWSBRF!

Lang leve Hendrick de Keyser!

Ken je Hendrick de Keyser? Hij woont al jaren op verschillende plaatsen in Nederland. En altijd in cultuurhistorisch onmisbare monumenten. Hendrick de Keyser is zelf trouwens ook behoorlijk onmisbaar. Want hij zorgt dat de panden goed onderhouden worden en toegankelijk blijven voor bezoekers. Om hem daarbij te helpen, zorgen wij met een online campagne voor meer leden en meer donaties.  

Overleven in Sudan: hoe dan?

Rampspoed is in Sudan eerder regel dan uitzondering: droogte, hongersnood, burgeroorlog: er komt maar geen einde aan. De mensen zijn de wanhoop nabij. En ook ZOA vraagt zich af: ‘hoe dan?’ Maar opgeven is geen optie en de hulpverleners zetten alles op alles om te blijven helpen. En dus zetten wij alles op alles om fondsen te werven. Voor deze noodcampagne hebben we radio, social ads en direct mail ingezet. 

 #HappyWorld:
Tijd voor een
Digital Detox?

Tortelduifjes opgelet: In de Italiaanse stad Verona maakt een restaurant naam met een zogenaamde ‘digital detox’: om de romantiek te stimuleren wordt je bij binnenkomst gevraagd om je telefoon in te leveren. Als tegenprestatie krijg je een gratis fles wijn. Pas wel op: je kunt niet meer de hele avond op je telefoon kijken maar misschien wel te diep in het glaasje... 
 

DRTV Hartstichting

Bas Muijs is bij soapliefhebbers bekend door zijn rol in GTST. Minder bekend is dat hij een paar jaar geleden getroffen werd door een hartinfarct. Muijs is blij dat hij zijn verhaal kan navertellen en doet dat in de DRTV die we hebben gemaakt voor de Hartstichting. Met de spot vragen we om geld voor wetenschappelijk onderzoek. We testen twee versies: een verhaal met ambulance en een zonder. We zijn benieuwd welke jij het krachtigste vindt!  

 Wandelgangenwoord van de Maand 

Ambitchous
[am·bit·shuhs] (bijv. nwd.)
  1. De onbedwingbare ambitie om als rotwijf de absolute top te bereiken.

Wil je meer weten over onze (oude en nieuwe) campagnes?
Mail Ard!
LinkedIn
Instagram
Website
Copyright © 2024 Happy Horizon Non-profit, alle rechten voorbehouden

Afmelden voor de nieuwsbrief doe je hier.







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Happy Horizon Non-profit · Ellermanstraat 23 · Amsterdam, 1114AK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp