1 oktober 2018
Online versie
Twinkle
image
image
Lil.nl verkocht aan eigenaar Hotels.nl
[Nieuws] Lil.nl, dat eind april failliet ging, is klaargestoomd voor een herstart door Diek Invest. Dat doet de shop nu over aan Hotels.nl-eigenaar Kees Eldering.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Ikea brengt huurmodel op de markt
[Nieuws] Ikea werkt aan een concept voor het verhuren van meubels. Binnenkort test de woonretailer dat op de markt, meldt ceo Jesper Brodin.
twitter facebook linkedin
lees verder
Laat je inspireren door sprekers van o.a. Bijenkorf, Bidfood en Innogy
[Advertorial] Technologie domineert marketing meer en meer. Dat is prima, maar wat levert die nieuwe technologie uiteindelijk op? Sprekers van o.a. de Bijenkorf, Bidfood, Innogy en I'M IN bespreken technology tools die jouw omzet spectaculair laten stijgen. Concrete kennis die je direct in de praktijk kan toepassen. Neem je collega's mee? Dan ontvang je een groepskorting van 30 tot 35 procent.
image
image
M-commerce wereldwijd richting meerderheid transacties
[Nieuws] Het aantal smartphonetransacties zit nog altijd in de lift: pure players die hun mobiele applicatie promoten, ontvangen één op de drie transacties via mobiel.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Aantal Google CSS-partners in Nederland gestegen naar 61
[Nieuws] Het aantal Comparison Shopping Services-partners van Google neemt met sprongen toe: inmiddels opereren 61 partijen in Nederland onder dat label.
twitter facebook linkedin
lees verder
Omzet uit e-mailmarketing verdubbelen?
[Advertorial] Bij Create2Fit komt 10% van de omzet uit e-mailmarketing. Dankzij 11 volautomatische campagnes, wist het merk van Tom Coronel deze omzet uit e-mailmarketing te verdubbelen.
image
image
Thomas Cook mag geen kortingen van prijsvechters verbieden
[Nieuws] Prijsvechters die reizen van touroperator Thomas Cook Nederland aanbieden, mogen deze met consumentenkorting aanbieden.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
5 vragen bij het selecteren van een Google CSS-partner
[Tips] Wellicht ben je al benaderd door een CSS-partner van Google. Waar moet je als webwinkelier op letten bij het zoeken van zo'n partner?
twitter facebook linkedin
lees verder
Vergelijk de beste Digital Asset Management oplossingen
[Advertorial] Als je op zoek bent naar een Digital Asset Management (DAM) oplossing heb je waarschijnlijk al je research gedaan naar alle mogelijke Digital Asset Management vendors. Je hebt dan ook gemerkt dat alle vendors verschillende features leveren, die gericht zijn op verschillende vereisten. Deze vergelijkingsgids is bedoeld om je te helpen met het vergelijken van Digital Asset Management software en features zodat je de oplossing kan vinden die het beste bij je past.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.