De wekelijkse nieuwsbrief voor en door de secretaresse. Nieuws, tips en leuke uitjes.
Kun je de nieuwsbrief niet lezen, klik hier voor de online versie.


DIRECTIESECRETARESSE.NL   16/04/2019

Bijzondere locatie in de natuur aan de IJssel

Tussen Deventer, Zutphen en Apeldoorn, aan de rand van uitgestrekte bossen en langs de rivier de IJsel, ligt het mooie en sfeervolle dorpje Gorssel. In het hart van het centrum is Loetje gevestigd, in een prachtig, eeuwenoud pand met een rijke historie. Het gezellige restaurant is ruim, met een fraai buitenterras, een knus bargedeelte, een grote evenementenzaal voor feesten en partijen en voldoende parkeergelegenheden in de buurt.
Meer weten over deze bijzondere locatie?

 

4 Aparte zalen of liever 1 zaal voor uw bijeenkomst

De evenementenzaal kan worden opgesplitst in 4 aparte zalen. Hierdoor is de zaal zeer geschikt voor vergaderingen, presentaties, workshops, diners en bedrijfsfeesten. De vele grote ramen zorgen voor een prettige lichtinval in de zaal en een open interieur. Aan de achterzijde bevindt zich een ruim buitenterras, dat vanuit elke zaal makkelijk bereikbaar is.
Lees hier meer over de mogelijkheden en indelingen van de zalen!

Divider

Wat kunt u allemaal doen met onze zalen?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden beschikbaar wat betreft de zalen. Zo werd er onlangs weer de Fashion Dinnershow gehouden. Een leuk evenement met Fashion, biefstuk en gezelligheid. Ook worden er regelmatig vergaderingen gehouden met een heerlijke lunch of diner of verwelkomen we culturele gezelschappen. Liever een gezellige, maar besloten borrel? Dan bent u ook bij Loetje Gorssel aan het juiste adres. Zowel zakelijk als particulier kan (bijna) alles! 
Iets organiseren of iets te vieren?

 

Museum More

Recht tegenover Loetje zit Museum MORE. Dit museum is het grootste museum voor Modern Realisme. MORE is een initiatief van Hans Melchers en toont een eeuw topkunst van verschillende grootmeesters. Naast de eigen collectie zijn er voortdurend wisselende tentoonstellingen die het oneindige spectrum van realistische kunst laten zien. Bij de brasserie Café MORE by Loetje kun je terecht voor een goede kop koffie met wat lekkers of een heerlijke lunch.
Wilt u uw bezoek combineren met het museum informeer hier dan naar de mogelijkheden!

Divider
http://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/aRauC4A2RAz6YHtDuOUA8XADEEF7EApYpQBcrEV5/