Caroline Verwijs, directeur van mosselproducent Krijn Verwijs in Yerseke, ziet een grote toekomst voor mosselen als eiwitvervanger voor vlees. “We hebben steeds meer mensen te voeden, dus het is logisch om meer naar de zee te kijken o...
Visserij in Cijfers: de Nederlandse kottervisserij lijdt over de eerste helft van dit jaar een verlies van naar schatting meer dan 12 miljoen euro (vorig jaar 16 miljoen euro). Bij...
Bij visspecialisten vind je steeds meer gefrituurde producten. Het blijft allang niet meer bij kibbeling en lekkerbekjes. Ook gefrituurde inktvis, garnalen en tapas-achtige hapjes ...
Good Fish Foundation en visleverancier FishPartners stimuleren samen de verantwoorde keuze van de consument. FishPartners biedt haar klanten gratis schapkaarten aan die laten zien ...
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, BeverageNL en VoedingNu.