15 maart 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Logistieke uitbreiding voor woonwinkel Flinders
[Nieuws] Woonwinkel Flinders betrekt komend jaar een nieuw magazijn van 14.000 vierkante meter. De shop wil verder groeien en zocht daarom naar ruimte om dat te faciliteren.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Zalando stopt met eigen merkenbouwer zLabels
[Nieuws] Zalando gaat zijn private labels bundelen. De huidige private label unit, zLabels genaamd, wordt daardoor per 1 april opgeheven. Dat is onderdeel van een nieuwe assortimentsstrategie.
twitter facebook linkedin
lees verder
Heel Nederland smoooth maken, doe je mee?
[Advertorial] Heb je de radiospots al gehoord? Consumenten kunnen t/m 24 maart als ze met Klarna shoppen een Smoooth Pakket winnen. Dus promoot Klarna in jouw webwinkel en lift mee op het succes van de Get Smoooth-campagne met Smoooth Dogg. V&D, Travelbags en Score doen al mee. Doe jij ook mee, dan maak jij ook kans op een Smoooth Pakket. Misschien ga jij straks wel in een smoooth kamerjas naar je werk.
image
image
Het redesign van … Feyenoord Fanshop
[Case] E-commerce organisaties vertellen over hun nieuwe website. Wat is er veranderd, vergeleken met de oude site? Deze keer de vernieuwde Feyenoord Fanshop.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Multichannelers’ beginnen 2019 met vijfde meer omzet
[Nieuws] Bedrijven die online verkoop niet als hoofdactiviteit hebben, de zogeheten ´multi-channelers´ hebben in januari 21,6 procent meer omzet geboekt.
twitter facebook linkedin
lees verder
Shopping Awards: heb jij je kaarten voor de uitreikingen al?
[Advertorial] Op 28 maart vindt in Huis ter Duin in Noordwijk in de middag de Shopping Awards XS-uitreiking plaats en in de avond het XL-gala. Wil jij hier samen met je collega's bij zijn? Trek dan je feestelijke outfit uit de kast en bestel je toegangskaarten!
image
image
'Bijna één op de vijf Belgische aankopen online'
[Nieuws] In België wordt inmiddels 18 procent van de aankopen online gedaan. De gemiddelde Belg shopt 11,6 keer online per jaar. Het gemiddelde uitgegeven bedrag is 1273 euro.
twitter facebook linkedin
lees verder
CustomerFirst Congres: prijzen na vandaag omhoog
[Advertorial] Na het jarenlang organiseren van events, komt het vakblad CustomerFirst nu voor het eerst met het CustomerFirst Congres. Met het thema 'Service in a digital world' kun je je op 16 mei een hele dag onderdompelen in alles wat je maar moet weten over digitaal service verlenen. Leer van cases van o.a. bol.com, Picnic, Blokker. T/m vandaag kun je nog een ticket met 100,- euro korting bestellen.
image
image
Confirmation bias
[Tips] Confirmation bias wordt ook wel voorkeur voor bevestiging genoemd. Bij het analyseren van data staat dit vooroordeel een objectieve interpretatie in de weg.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.