Proef in Raalte
Dat wasbare luiers meer en meer gebruikt worden, vinden wij fantastisch! In mei gaat er in de gemeente Raalte een proef van start met 35 gezinnen en 2 kinderdagverblijven. De gemeente wil de hoeveelheid luierafval verminderen en als je weet dat een baby in wegwerpluiers zo'n 500 kg afval per jaar oplevert, valt er heel wat te besparen.

De luiers die in deze proef van 8 weken gebruikt gaan worden zijn de PeeNut en de Bamboozle Stretch. Wij zijn blij dat we weer de kans krijgen deze pilot te gaan begeleiden en staan te trappelen om te beginnen! Woon jij in de gemeente Raalte of ken jij iemand die daar woont? Belangstellenden kunnen zich opgeven via deze link. Wil je op de hoogte blijven van de proef, dan kun je de Facebookpagina Blije Billen volgen.

Nieuwe luier van TotsBots!

 

Op onze Facebookpagina was het al te lezen: TotsBots heeft hun populaire luier Easyfit nog beter gemaakt! De Easyfit Star heeft:

  • zachte bamboe aan de binnenkant
  • een waterproof buitenkant
  • geen stiksels bij de naden
  • een waterafstotende laag bij de buik zodat vocht naar de superabsorberende bamboe binnenlaag wordt geleid
  • nieuwe dessins!

De Easyfit Star is geschikt voor kinderen van ongeveer 4-16 kg. Door drukknopen op de voorzijde van de luier kies je de juiste maat voor je kind. De luier groeit dus mee met je kind.
De nieuwe dessins zijn er ook in PeeNut Wraps, dus als je nog een leuk overbroekje zoekt kun je ook bij ons terecht.

Proberen?

Wil jij deze luier proberen bij je kind? We gaan er 3 weggeven! Stuur een mailtje met je volledige naam en adres naar info@kaatjekatoen.nl en vermeld Easyfit Star als onderwerp. Je doet dan mee aan de verloting. Meedoen kan tot donderdagochtend 9 uur a.s. Via Facebook maken we de winnaar bekend!

Chatten met Kaatje


Op maandagavond 11 april kun je weer via onze Facebookpagina je vragen stellen over wasbare luiers. Wil je iets weten, twijfel je over een aankoop, heb je een gerichte vraag, we horen het graag.

Van 20.00 - 21.00 uur zit Carien voor je klaar!

Consulenten gezocht


In de plaatsen Apeldoorn en Assen zoeken we consulenten. Ben jij enthousiast over wasbare luiers, gebruik je ze zelf en lijkt het je leuk om anderen erover te vertellen?

Neem dan contact op met Loes Aalbers voor meer informatie.

Aanbiedingen


In onze webshop zijn altijd wel aanbiedingen te vinden, nu is dat bijvoorbeeld de mooie luier voor overdag, de Easyfit Binky. Erg aantrekkelijke pakketten! Bekijk alle aanbiedingen hier.

Tot de volgende Nieuwsbrief!

Facebook Twitter

Is deze Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hem online.
Wilt u zich uitschrijven voor deze Nieuwsbrieven? Klik dan hier.
Kaatje Katoen - Kerkstraat 35 - 6871 BH Renkum - 0317 310183 - info@kaatjekatoen.nl