LUMIX G9 – THE ONE THAT LOVES NATURE

1 jaar geleden


Text only:

 
 
Mocht deze e-mail niet correct worden weergegeven, klik dan hier.
 
 
Newsletter
November 2017
 
LUMIX G9 – The One That Loves Nature
 
 

Beste John,


Met trots presenteren wij ons nieuwe topmodel: de LUMIX G9, de ultieme combinatie van hoge beeldkwaliteit, perfecte mobiliteit en ultrasnelle opnames. De LUMIX G9 is voorzien van de allernieuwste technologie voor spiegelloze systeemcamera's en biedt het beste voor de gepassioneerde fotograaf.
Ontdek de nieuwste focus tracking technologie bij burstopnames tot 60 frames per seconde in volledige resolutie en RAW, de verbeterde beeldstabilisatie (Dual I.S. 2) en een ergonomisch en functioneel design voor de moderne fotograaf.


Uw Panasonic-team


GRATIS batterygrip DMW-BGG9*


 
Bij een pre-order op de LUMIX G9
 
 
Dit aanbod geldt voor de eerste duizend mensen die in Europa een pre-order plaatsen op de nieuwe LUMIX G9 – de camera met onze beste beeldkwaliteit ooit, de snelste autofocus-snelheid in zijn klasse en een hoge-resolutie modus voor verbazingwekkende 80MP-opnames.
Registreer jouw pre-order vóór 24 december 2017 op www.panasonic.eu/lumixg9promotion. Zodra de LUMIX G9 beschikbaar komt en de aankoop is gedaan kun je vóór 28 februari 2018 het formulier invullen via het online registratiesysteem.
Je ontvangt de gratis batterygrip uiterlijk 35 dagen nadat je het formulier hebt ingevuld.
 
 
Pre-order
 
 
*Wanneer er een pre-order geplaatst wordt op de LUMIX G9 tussen nu en 24 december 2017. Zolang de voorraad strekt.
 
LUMIX G9
 
Kies uit twee varianten
 
 
De LUMIX G9 is in twee varianten te verkrijgen. Kies uit de body only of de L-kit die is voorzien van de LEICA 12-60mm zoomlens.
 
 
LUMIX G9, body only
 
 
Beschik je al over LUMIX lenzen? De LUMIX G9 body only met geïntegreerde beeldstabilisator haalt het beste uit iedere lens.
 
 
Meer informatie
 
 
LUMIX G9, L-kit
 
 
Deze kit is voor de liefhebbers. Een camerabehuizing plus een LEICA 12-60mm zoomlens waarmee je alles kunt vastleggen: van adembenemende landschappen tot portretfoto's van professionele kwaliteit. De LEICA-lens is ook los verkrijgbaar.
 
 
Meer informatie
 
De telelens voor actieve natuur- en sportopnames

De weerbestendige 200mm LEICA DG ELMARIT-lens is ideaal voor hoogwaardige foto’s en video’s van natuur en sport. De lens is maar half zo groot en drie keer zo licht als een vergelijkbare 400mm Full Frame-lens. Dankzij de Dual I.S. 2 met 5 assen en Power O.I.S. is de lens uitermate geschikt voor opnames in uitdagende omstandigheden.


Ontdek nu

 
Haal de actie nog dichterbij
 
 
De H-ES200 wordt geleverd met een DMW-TC14 teleconverter, die de focusafstand met een factor 1,4 vergroot van 200mm naar 280mm (van 400mm tot 560mm in 35mm camera-equivalent).
Om het maximale eruit te halen, is er de DMW-TC20, waarmee je zelfs met een factor 2 vergroot. Dit betekent van 200mm naar 400mm (800mm in 35mm camera-equivalent) kunt fotograferen en de actie nog dichterbij haalt.
 
 
Lees meer
 
 
* DMW-TC14 meegeleverd I ** DMW-TC20 optioneel verkrijgbaar
 


 
Vind de perfecte lens
 
 
LUMIX G heeft een zeer uitgebreid assortiment aan lenzen, van groothoek tot telefoto. Met onze lens-selector tool vind je altijd de lens die bij jouw manier van fotograferen past.
 
 
Ontdek de perfecte lens voor jou
 
 
 
 
 
 
Blijf op de hoogte! Volg ons op:
 
 
 
 
    
Terug naar begin
 
Let op: je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je geregistreerd hebt of toestemde meer informatie van ons te ontvangen bij een eerder bezoek aan de Panasonic website. Gebruik deze afmeldlink als u zich wilt afmelden voor onze nieuwsbrieven.
 
Stuur geen antwoord op deze e-mail aangezien dit een automatisch aangemaakte e-mail is waarop antwoorden niet mogelijk is.
 
Met vragen of opmerkingen kun je altijd bij Panasonic terecht via ons contactformulier op www.panasonic.be.
 
Informatie privacybeleid
 
Copyright © 2017 Panasonic Benelux een divisie van Panasonic Marketing Europe
 
Panasonic Belgium
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium
 

Panasonic.be

Categorieën: Elektronica
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018