11 oktober 2017
Online versie
MarketingTribune Contentmarketing
Grand Prix Content Management
image
LVB Networks 6 keer genomineerd bij internationale contentmarketing awards
Contentmarketingbureau LVB Networks is dit jaar zes keer genomineerd bij twee internationale award ceremonies. Vier nominaties zijn bij de CMA International Content Marketing Awards behaald en twee nominaties zijn verkregen bij de Drum Content Awards.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
DJ Sam Feldt lanceert Fangage: 'We zijn geen standaard reclamebureau'
Sam Feldt heeft Fangage gelanceerd; een communicatie platform waarbij influencers en merken direct in contact staan met hun fans 'zonder restricties die partijen zoals Facebook en Instagram met zich meebrengen'. Waarom verbindt Feldt zijn naam hieraan? En hoe ziet de mediamix van Fangage eruit? De 24-jarige dj vertelt.
lees verder
twitter facebook linkedin
Wat leer jij van Transavia’s nieuwe customer journey?
[advertorial] "Transavia bouwt aan een platform dat alle touchpoints van de klantreis met elkaar verbindt, wat het mogelijk maakt om de klant op een pro-actieve, consistente, efficiënte en persoonlijke manier te benaderen, zowel voor sales als service doeleinden." Wieke Vrielink, customer journey expert bij Transavia, spreekt tijdens Marketing & Technology op 9 november over welke grote uitdagingen zij ervaart in het verbinden van de gehele klantreis. Kom ook luisteren naar sprekers van o.a. taxidienst Abel, fonQ en FreedomLab!
Een must download! De 10 personalisatie tactieken die u vandaag nog gaan helpen.
[advertorial] Denkt u dat personalisatie buiten uw bereik is? Nee hoor! Je moet er gewoon mee aan de slag gaan. Om u te helpen hebben we hier voor u een whitepaper met 10 goede tips voor personalisatie met het Sitecore Experience platform.
image
Wieke van Dijk nieuwe creative director MPG: 'Contentmarketing is de enige marketing die er nog toe doet'
Wieke van Dijk (38) is begonnen bij contentmarketingbureau MPG als creative director. Ze gaat leidinggeven aan het creatieve team met een focus op het ontwikkelen van effectieve formats en campagnes. Van Dijk komt van Albert Heijn, waar ze onder meer werkte als brand activation manager. Een korte introductie.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[rondvraag] Waarom 0 vrouwen in de VEA-film?
VEA 100 jaar, reden voor een feestje dus. Tout de la famille advertising kwam gisteravond bijeen in Theather Tuschinski. Om te netwerken, natuurlijk, maar ook voor de film waarin anderhalf uur lang de meest iconische Nederlandse reclames voorbij kwamen. Grote reclamemakers als Wim Ubachs en Lode Schaeffer kwamen aan het woord, maar wat opviel: waar waren de vrouwen? In totaal kwamen er welgeteld nul in de film naar voren. Kyra Roest, Myrthe van Dijk (Jonge Honden) en filmmaker Danny van den Bersselaar (Big Shots) delen hun mening.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
YoungCapital herschrijft 'bullshit' uit vacature-teksten
YoungCapital bindt de strijd aan met corporate bullshit in vacatureteksten. De recruitmentspecialist voor jong talent lanceert een nieuwe service: de Vacaturefix. Bedrijven kunnen hun vacature gratis laten herschrijven door een gespecialiseerd team copywriters. Met deze service wil YoungCapital bijdragen aan een 'jeukwoordvrije arbeidsmarkt'.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Facebook checkt controversiële reclame handmatig
Facebook laat advertenties door eigen werknemers nakijken als ze over etniciteit, religie, politiek of sociale problemen gaan. Dit soort reclames werd voorheen altijd via een algoritme gecontroleerd en online gezet. Omdat het meer werk kost, waarschuwt Facebook adverteerders dat het iets langer kan duren voordat zulke reclames online komen.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door Gracious Studios. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.