Wanneer ga jij naar Nieuw-Zeeland?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Nieuw-Zeeland reizen van april!
 
Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur in Nieuw-Zeeland? Ontdek onze top 10 reizen die je meenemen naar de meest spectaculaire plekken van dit prachtige land. Van majestueuze fjorden tot uitgestrekte stranden, deze reizen bieden een breed scala aan ervaringen. En voor wie houdt van een verblijf dicht bij de natuur, raden we aan om ook onze reistip te bekijken: De top 7 mooiste kampeerplekken in Nieuw-Zeeland 🏕️ 🌄
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Expeditie Zuidereiland
Vanaf € 2.995 - excl vlucht
Laat je betoveren door de natuurlijke pracht van Nieuw-Zeeland met Riksja Nieuw-Zeeland als jouw gids! Jouw avontuur begint en eindigt in de charmante stad Christchurch, van waaruit je op ontdekkingsreis gaat langs de hoogtepunten van het Zuidereiland. Met jouw eigen auto cruise je door adembenemende landschappen en langs schilderachtige kusten. Deze reis heeft de perfecte mix van excursies, waaronder een onvergetelijke natuurtocht in Otago Peninsula, een verbluffende boottocht bij Milford Sounds en een verkwikkende wandeling in Abel Tasman NP. 
Bekijk deze 24-daagse reis
Fly Drive Grand Tour Nieuw-Zeeland
Vanaf € 3.416 - excl vlucht
Ontdek Nieuw-Zeeland op jouw eigen tempo met 333travel! Duik in de ongerepte schoonheid van het Noordereiland, omringd door betoverende baaien, bruisende vulkanen en levendige Maori cultuur. Maak een cruise door de adembenemende Bay of Islands en laat je verwonderen door de geothermische wonderen van Rotorua. Sluit je reis af in de charmante hoofdstad Wellington, waar elke straat een nieuw avontuur belooft. Op het Zuidereiland wachten je betoverende fjorden, majestueuze gletsjers en adembenemende nationale parken. 
Bekijk deze 29-daagse reis
 
 
Autorondreis See the Unknown New Zealand
Vanaf € 2.084 - excl vlucht
NBBS Reizen nodigt je uit om de ultieme ontdekkingsreis te maken door Nieuw-Zeeland. Stap achter het stuur en verken de minder bekende pareltjes zoals The Catlins, waar de natuur haar geheimen fluistert, en Stewart Island, waar de tijd lijkt stil te staan. Laat je verwonderen door de ongerepte pracht van de Bay of Plenty en ontdek waarom Nieuw-Zeeland het land van onvergetelijke avonturen is. Natuurlijk mag je ook de iconische hoogtepunten niet missen: van het idyllische Abel Tasman National Park tot het levendige Napier.
Bekijk deze 25-daagse reis
Groepsreis Australië & Nieuw-Zeeland
Vanaf € 6.995 - incl vlucht
Verken Nieuw-Zeeland en Australië met Djoser en laat je verwonderen door de diversiteit van deze landen! Stap in de voetsporen van de eerste Nederlanders die Nieuw-Zeeland ontdekten en laat je betoveren door de diverse landschappen. Beleef de magie van het Abel Tasman nationaal park, met zijn goudgele stranden, schilderachtige riviermondingen en weelderige bossen omringd door azuurblauwe wateren. Ontdek tropische gebieden in het noorden en ruige kustlijnen in het zuiden van Australië.
Bekijk deze 30-daagse reis
 
 
Autorondreis Nature & Wildlife Nieuw-Zeeland
Vanaf € 5.100 - excl vlucht
Betreed de ongerepte wildernis van Nieuw-Zeeland met Van Verre Reizen. Duik in een wereld vol avontuur waar ruige kustlijnen, spuitende gletsjers en betoverende fjorden op je wachten. Tijdens deze rondreis ervaar je de ultieme connectie met de natuur terwijl je dolfijnen en walvissen bewondert en op zoek gaat naar de zeldzame kiwi-vogel op het betoverende Kapiti Island. Laat je verwonderen door een onvergetelijke cruise door het adembenemende Fiordland National Park. Verken de kust van Abel Tasman per kajak, trotseer uitdagende hikes en cruise langs de idyllische eilanden van de Bay of Islands.
Bekijk deze 30-daagse reis
Rondreis New Zealand Adventure
Vanaf € 3.009 - excl vlucht 
Beleef de magie van Nieuw-Zeeland met Walkabout! Van het bruisende Auckland tot de adembenemende natuur van Milford Sound, deze reis belooft een avontuurlijke en onvergetelijke ervaring. Verken de vulkanen van Rotorua, de prachtige stranden van Abel Tasman en de majestueuze Franz Josef Glacier. Laat je betoveren door de betoverende schoonheid van Lake Tekapo en geniet van de levendige sfeer van Christchurch. 
Bekijk deze 20-daagse reis
 
 
Camperreis Noordereiland
Op aanvraag 
Maak een reis vol vrijheid, avontuur en adembenemende landschappen met Campers Down Under. Rijd door het adembenemende landschap van het Noordereiland, langs glooiende heuvels, kristalheldere meren en uitgestrekte bossen. Van de bruisende stadsgezichten van Auckland tot de betoverende stranden van Bay of Islands, elke bocht biedt een nieuw wonder om te ontdekken. En wanneer de tijd daar is, verken je de levendige straten van Wellington, de culturele hoofdstad, na een ontspannen rit op de veerboot vanuit het Zuidereiland.  
Bekijk deze reis
Rondreis 100% Zuid
Vanaf € 6.515 - incl vlucht
Ontsnap naar de betoverende wildernis van Nieuw-Zeeland met Fivesenses. Ervaar het unieke avontuur van de Kaikoura Coast Track, waar je de 'andere kant' van Kaikoura ontdekt, ver weg van de gebaande paden. Laat je verwonderen door de spectaculaire schoonheid van de glazen Pure Pod, een architectonisch meesterwerk dat je onderdompelt in de natuur. Fiets langs het betoverend gekleurde Lake Pukaki en voel de sereniteit van de omgeving je ziel omarmen. Land op het afgelegen strand van Mason Bay op Stewart Island en maak een onvergetelijke wandeling langs een kiwi-kolonie.
Bekijk deze 35-daagse reis
 
 
Luxe Reis Het Schitterende Nieuw-Zeeland
Vanaf € 24.900 - incl vlucht
Ontdek de parel van de Stille Zuidzee met Tico Reizen! Laat je leiden door een reis vol wonderen, van de bruisende stadsdynamiek van Auckland tot de serene landschappen van het Zuidereiland. Maak kennis met de ruige pracht van Fiordland National Park, overnacht in exclusieve accommodaties zoals The Lindis en PurePod, en verken de betoverende kustlijnen van Abel Tasman National Park. Sluit je reis af met een gastronomisch avontuur in Wellington en een ongeëvenaard verblijf in de legendarische Huka Lodge.
Bekijk deze 26-daagse reis
Individuele Rondreis Over het Zuidereiland
Vanaf € 7.980 - excl vlucht
Ga op avontuur naar het adembenemende Nieuw-Zeeland met Travel Essence. Stap in de wereld van vulkanische landschappen, met sneeuw bedekte bergen en oeroude bossen. Laat je betoveren door de vriendelijke bevolking en ontdek de magie van het land waar vogels eens regeerden. Ga mee op deze exclusieve reis en ervaar de natuurlijke pracht van Nieuw-Zeeland, waar je oog in oog kunt komen te staan met wilde dieren en zeldzame flora en fauna kunt ontdekken.
Bekijk deze 28-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Nieuw-Zeeland reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel