Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
 
Haal jij als horecaondernemer wel alles uit social media?
 
 
Je horecabedrijf is steeds slechter zichtbaar op Facebook. Het gratis promoten van je bedrijf is aan banden gelegd. Reacties […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Dit zijn de winnaars van de Global Restaurant Franchisor of the Year Awards
 
De winnaars van de Global Restaurant Franchisor of the Year Awards zijn vorige week bekendgemaakt op het Global Restaurant […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Horecaondernemers doen aangifte inkomstenbelasting
 
Vanaf vrijdag 1 maart kunnen ongeveer 1,3 miljoen ondernemers, waaronder zeer veel ZZP’ers, hun aangifte inkomstenbelasting […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Achtergrond: het imagoprobleem van de Videma
 
De Videma staat bij veel horecaondernemers slecht te boek. En dat is niet verwonderlijk, aangezien de private licentiewaakhond - […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Nu kun je eindelijk ook echte Napolitaanse pizza eten in Nederland
 
Geboren in Napels, maar inmiddels eigendom van de wereld – pizza. Ondanks haar vele gedaantes bleef de traditionele Italiaanse […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Interview Jacob Jan Boerma: ''Nevenactiviteiten worden steeds meer geaccepteerd''
 
Jacob Jan Boerma is niet alleen de driesterrenchef van zijn restaurant De Leest. Zijn handtekening staat ook op het menu van […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Meest Markante Horecaondernemer van Brabant
 
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Brabant heeft Pim van Beurden van o.a. grand café De Zwaan in Hilvarenbeek uitgeroepen tot […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Leerlingen bedenken ve-GO burger
 
Op 25 februari lanceerde Vital4Skool de ve-GO burger, een vegetarische burger bedacht door leerlingen van St Michael College in […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Heineken ambieert 20 procent minder plastic in 2025
 
Op initiatief van Staatssecretaris Stientje van Veldhoven heeft HEINEKEN Nederland Commercie het Plastic Pact mede ondertekend. […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
 
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Column: gluten-noten-lactose-intolerantie
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Interview:
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Restaurant The Gaia presenteert eerste gerechten
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:

Voornaam:
 
Achternaam: 
Bedrijf: 
Functie: 

Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv | Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 | info@uitgeverijps.nl | www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar redactie@uitgeverijps.nl.


iConneqt.nl
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.