Nomineer uw 'Oogappeltje' en maak kans op €500! Is deze e-mail niet goed zichtbaar? | Bekijk dan de online versie

Bekijk de online versie



Specsavers steunt het Diabetes Fonds

Oogproblemen en diabetes gaan vaak samen. Denk hierbij aan symptomen zoals wisselende gezichtsscherpte, wazig of troebel zien, oogontstekingen en -pijn. Stichting Specsavers Steunt zet zich samen met het Diabetes Fonds in voor gezonde ogen en zo maken wij meer onderzoek mogelijk.

50% korting voor 60-plussers


Maak kans op een reischeque van 500 euro
In onze winkels vragen wij deze week (4 t/m 9 sept) extra aandacht voor de gevolgen van diabetes en delen we 'Oogappeltjes' uit om mensen te wijzen op het belang van gezonde voeding bij het tegengaan van diabetes type 2. Nomineer uw oogappel en win samen een reischeque van 500 euro!



Ontdek de nieuwste merken

Het najaar staat voor de deur en we presenteren maar liefst vier nieuwe merken en een trendcollectie. Bekijk het Italiaanse jeansmerk Diesel, het stijlbewuste Zweedse merk Tiger of Sweden, het Schotse Lyle & Scott en het klassieke Henri Lloyd.



3 nieuwe damesmonturen!

Uit onze collectie


LYLE & SCOTT AYR 1

vanaf €199

Bekijk montuur


TIGER OF SWEDEN TOS6001

vanaf €199

Bekijk montuur


HENRI LLOYD NEW RYDER 2

vanaf €199

Bekijk montuur


Uw bril en zorgverzekering, hoe zit dat?

Heeft u nog recht op een brillenvergoeding uit uw aanvullende verzekering? Specsavers heeft afspraken met alle zorgverzekeraars waardoor we u unieke aanbiedingen kunnen doen! Declareren doen wij rechtstreeks voor uw bij uw zorgverzekeraar.



2e bril totaal gratis

Bij aankoop van een bril met een montuur vanaf €79 krijgt u de tweede bril er totaal gratis bij. Inclusief (varifocale) glazen en eventuele glasopties. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een leesbril, een zonnebril op sterkte of gewoon een extra bril voor de afwisseling? En tijdelijk kunt u die 2e bril ook aan een ander geven!



Wat vindt u van deze e-mail?







Uw gegevens    Mevrouw van Kuringen   -   Uw winkel: onbekend   -   Gegevens wijzigen of uitschrijven