Maak kans op gratis ski's en schoenen

3 jaren geleden


Text only:


Win gratis ski's & schoenen!
Boek een wintersportvakantie naar één van de volgende bestemmingen en maak kans op een gratis package ski's & schoenen Eco!
- Belle Plagne
- Chatel
- Valfrejus
- Valloire
- Valmeinier
- Valmorel
Wat moet u doen?
Boek direct uw wintersportvakantie naar één van bovenstaande bestemmingen op www.SkieninFrankrijk.nl en u maakt direct kans om de package te winnen!
* Deze actie is niet geldig in de periode van 6.2 t/m 20.2.2016 en 26.3 t/m 2.4.2016 
Zonder stress op wintersportvakantie? 

Het reizen met de auto naar uw wintersportbestemming kan behoorlijk wat stress opleveren, is de auto al ingepakt? Zijn de winterbanden geregeld? Om te vertrekken is ook altijd een kunst en wat denkt u van de files?
Bent u bijna, na een lange rit, op de plaats van bestemming moet u nog sneeuwketting leggen om in het dorp te komen…. Kortom, ga zonder stress op wintersportvakantie en reis per touringcar af naar de Franse Alpen! 
Wij rijden met kwaliteitsbussen, voorzien van het Keurmerk Busbedrijf. U vertrekt op vrijdagmiddag om vervolgens op zaterdagochtend op de plaats van bestemming aan te komen. De terugreis begint zaterdagavond vroeg zodat u zondagochtend weer thuis bent. U kunt hierdoor 2 extra dagen skiën! Dit vanaf € 145,- per persoon per retour.
Klik hier voor meer informatie over busvervoer


Trots op ons nieuwe insipiratieplatform: Wintersport|Canada|Amerika  
Reisverslagen, praktische tips, leuke weetjes, bestemmingsinfo en nieuwtjes over wintersport in Noord Amerika. Dit is vanaf nu te vinden op WintersportCanadaAmerika.nl. Een inspiratieplatform voor skiën in Noord Amerika. Sinds enkele jaren profileren we ons naast Frankrijk als skispecialist met programma's in Canada en Amerika. 

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.WintersportCanadaAmerika.nl!
 
Krokus Zuid/Carnavalsvakantie
 Krokusvakantie Midden
 Krokusvakantie Noord 
 
 
 
Paasvakantie België  
 
 
  uitschrijven | doorsturen | inschrijven | print pdf     Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door info@SkieninFrankrijk.nl  Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.       

Skienincanada.nl

Categorieën: Vakantie Wintersport | Sneeuw Buitenland Recreatie Land | Werelddeel
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019