Fijn wandelweekend!
Bekijk deze nieuwsbrief online

Maak kans op kaarten voor de film Camino

Vanaf 6 juni is de film Camino in de bioscoop te zien. In de film volg je Martin de Vries, die de wereldberoemde pelgrimstocht naar Santiago loopt. Hij filmt tijdens het lopen zichzelf en neemt je mee naar de ongemakken en euforische momenten onderweg. Wandel.nl mag bioscoopkaarten en tickets voor een speciaal filmarrangement verloten onder abonnees op de Wandel.nl nieuwsbrief. Doe je mee?  

De natuur bepaalt in het NaturWanderPark delux

Wandel door smalle kloven en langs bizarre rotsformaties in de grensoverschrijdende wandelregio NaturWanderPark delux. Op de 23 rondwandelingen vervagen de landsgrenzen: ben je nu in Luxemburg of toch in Duitsland? Het maakt niet uit, de natuur bepaalt de route. Het heuvelachtige landschap nodigt uit tot een wandeling en de rivierdalen en uiterwaarden zullen je betoveren.
 

Wandel.nl Vragenlijst

Als abonnee op de Wandel.nl nieuwsbrief willen we je graag iets beter leren kennen. We kunnen dan de inhoud van deze nieuwsbrief nog beter op jouw interesses laten aansluiten. Daarom stellen we je af en toe een vraag over wandelen. Deze keer zijn we benieuwd in welke provincie in Nederland jij het liefst een wandeling maakt. Bijvoorbeeld de Wadden in Noord-Groningen of toch liever de heuvels van Zuid-Limburg? 

 

Plus Wandel4daagse Alkmaar

WO 19 T/M ZA 22 JUNI - ALKMAAR
Laatste kans: op 10 juni sluit de inschrijving van de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Ontdek het strand, de duinen, dorpjes, bossen en de historische stad Alkmaar in slechts vier dagen, van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 juni. Wandel je liever twee dagen? Ook dat is mogelijk, je start dan op vrijdag 21 juni. Kies uit 8,5 – 15 – 20 – 25 of 40 km per dag. 

 

Wandeltocht ‘Samen door de natuur’

Zaterdag 29 juni gaat de A.Vogel Wandeltocht van start. Dwars door de Gelderse natuur, het vestingstadje Elburg en de kleurrijke kruidenvelden van A.Vogel bij ‘t Harde. Wandel 5, 10, 20, 30 of 40 kilometer om vervolgens te genieten van een hapje en drankje, een stoelmassage of trotseer het blotevoetenpad in de A.Vogel tuinen. Schrijf je nu in en doe mee aan deze prachtige tocht! 

Tensor 20

De Tensor 20 van Lowe Alpine is een veelzijdige rugzak voor wandelaars. Een voorgevormd rugpand zorgt voor een extra goede pasvorm. Aan de zijkant van de rugzak zitten flexibele zakken, waar je bijvoorbeeld een drinkfles in kunt meenemen. Reflecterende strips, een bevestiging voor een zaklamp en steunen voor wandelstokken zorgen ervoor dat je met de Tensor 20 veilig en comfortabel op pad kunt. 

 

Exodustocht

ZATERDAG 29 JUNI 2019 - HUISSEN
De Exodustocht is een gevarieerde wandeling vanuit Huissen, bij Arnhem. De naam van de tocht verwijst naar een grote evacuatie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Verschillende plaatsen langs de route herinneren aan deze geschiedenis. Je kunt kiezen uit zes afstanden. Vooral de langste afstanden zijn een mooie training voor de Vierdaagse Nijmegen. 

 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl nieuwsbrief.

gegevens bijwerken of uitschrijven