Maak kennis met ons tijdens de Meet & Greet op 11 april!

2 jaren geleden
  • Html
  • Tekst
Bezoek onze Meet & Greet op 11 april 2017! Webversie  
 
 

Maak kennis met onze organisatie!

 
 

De Rooyse Wissel is een ambitieuze, ondernemende en dynamische organisatie. We leveren een bijdrage aan een veiligere samenleving door mensen met strafbaar gedrag te behandelen en te begeleiden. We bieden ambulante en klinische hulp, gespecialiseerde woonbegeleiding en externe dagbesteding. We zijn specialist op het gebied van risicomanagement en hebben de ambitie om uitmuntende zorg en expertise te leveren in het spanningsveld tussen behandelen en beveiligen.

Deel jij onze ambitie en heb je interesse om bij ons te komen werken? Maak dan kennis met onze organisatie op 11 april 2017. We organiseren dan een Meet & Greet met onze medewerkers en patiënten. Tijdens de Meet & Greet krijg je meer informatie over onze organisatie en over vacatures voor onder meer sociotherapeuten, gz-psychologen en verpleegkundigen. Onze medewerkers vertellen je graag over hun werk en verzorgen samen met onze patiënten een rondleiding.
Wil je de Meet & Greet bijwonen? Klik dan hier om je aan te melden. Deelname aan de Meet & Greet is gratis. Wil je iemand meenemen naar de Meet & Greet? Dat kan!
 
     
 
Meld je aan voor onze Meet & Greet!
 
 
 
  Meer weten?  
 

Wil je meer weten over de Meet & Greet of over onze vacatures? Neem dan contact op met de afdeling HR, via personeelszaken@derooysewissel.nl of 0478 635 200. We helpen je graag verder.

 
     
 
Klik hier voor onze actuele vacatures.
 
 

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Derooysewissel.nl

Categorieën: Overige | Diversen
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019