Zenya

iProva is nu Zenya

Quality up | Risk down | People happy

Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de major update iProva 6.0. Deze release gaat samen met een nieuwe naam: Zenya. Zenya is dé beste software voor kwaliteits- en risicomanagement die continue verandering omarmt. De release van Zenya heeft op dinsdag 13 april plaatsgevonden. 

Bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk. Daarom hebben we een hele nieuwe website met alle informatie over Zenya en de nieuwe modules. Ook de interface van onze software heeft een flinke update gekregen zodat deze nog vriendelijker en intuïtiever in gebruik is!

Lees hier terug waarom wij voor Zenya en het nieuwe uiterlijk hebben gekozen >

Daarnaast zijn er met de lancering van Zenya nieuwe functies geïntroduceerd. Zo hoorden wij van verschillende kanten dat het wenselijk is om taken niet alleen aan personen maar ook aan teams toe te kunnen wijzen. Deze wens gaat in Zenya in vervulling: vanaf nu kunnen diverse taken als teamtaak worden aangemaakt. Dit maakt de samenwerking binnen jouw organisatie nog gemakkelijker.

Benieuwd welke veranderingen er nog meer zijn doorgevoerd?

Lees hier de volledige release informatie >

Bekijk hier onze nieuwe website zenya-software.com >

De top 10 risico's voor 2021

We hebben een bijzonder jaar achter de rug. Een jaar waarin risico's die bij vrijwel niemand op het netvlies stonden, ineens werkelijkheid werden. Een goed moment om te evalueren waar we nu staan en wat de invloed is op de risico's die we dit jaar kunnen verwachten. Heeft jouw organisatie deze tien risico's opgenomen in de inventarisatie of zijn er blinde vlekken? 

Welke 10 risico's in 2021 alle aandacht verdienen lees je hier >

Leren van elkaar over veiligheid

Als het gaat om veilig werken, dan beseft iedereen wel dat dit noodzakelijk is. Maar hoe die veiligheid bereikt wordt, daarin zit per organisatie nogal een verschil. Ook tussen branches zijn hierin grote verschillen te herkennen. We kunnen echter veel leren van hoe andere organisaties veiligheid aanpakken, alleen moeten we het wel aan elkaar durven vragen. 

Bekijk hier welke voordelen het heeft om eens een kijkje bij de buren te nemen >

Meer (Zenya) nieuws

Wegwijs in Zenya

Zenya; een nieuwe release en dus ook een nieuwe interface. En nieuwe features. Om alvast wegwijs te worden lichten we hier graag enkele trainingen op onze community uit.

Ben je benieuwd naar hoe het nieuwe portaal eruit ziet? Bekijk dan deze training: Wat vind je onder de 'Raadplegen'-knop? | Infoland Community

Het takenscherm is in Zenya 6.0 sterk verbeterd. Bekijk hier hoe het werkt: Hoe gebruik je het 'Mijn taken'-scherm? | Infoland Community  

 

Tips of wensen voor de nieuwsbrief?

Laat het onze redactie weten door een mail te sturen naar marketing@infoland.nl

Wil je geen meldingen meer ontvangen van Infoland, dan kun je dit wijzigen op jouw persoonlijke account pagina. .