View this email in your browser
Facebook
Instagram
YouTube
Website
Email
Lapland kampvuur Laavu
De dagen worden weer korter en dat doet ons verlangen naar een heerlijke winter in Lapland. Met verse krakende sneeuw, koude temperaturen, warme vuurtjes en het bijzondere Noorderlicht. Met haar stille en serene natuur waar tijd geen rol lijkt te spelen. Waar je kunt genieten van een sportieve sneeuwschoenwandeling, een avontuurlijke sneeuwscootertocht, een prachtige huskytocht en een toevallige ontmoeting met een rendier.

Lapland is een plek waar je in de koude winter gemakkelijk warme herinneringen maakt!
Kampvuur in de sneeuw
WARM AANBEVOLEN REIZEN
Overweeg je om aankomende winter naar Lapland af te reizen maar zie je vanwege het grote aanbod door de bomen het bos niet meer? Dan hebben we hieronder wat persoonlijke tips voor je!

Laps wIntersportavontuur
Een reis met een volledig verzorgd programma incl. ontbijt en diner. Elke dag ga je op pad voor een nieuw avontuur met o.a. huskies, sneeuwscooter of op sneeuwschoenen. En dat allemaal vanuit je eigen cottage met sauna en open haard!

Lapse cottage avontuur
Een individuele reis waarbij de 'must do's' van Lapland al voor je georganiseerd zijn. Voor de rest heb je veel vrijheid om je reis naar eigen wens in te vullen. Verblijf is in een typische boomstammen cottage met sauna en open haard.

Aurora avontuur
Een volledig verzorgde groepsreis in het teken van het Noorderlicht. Je verblijft in de zeer comfortabele houten houthakkerslodge Ukonhattu, uiteraard met Nederlandse begeleiding. Ga je graag op pad met een groep? Dan is dit jouw ideale reis!

Lapland lodge Ukonhattu
De perfecte accommodatie waar vanuit je samen met familie, vrienden of bedrijf de reis van je leven kunt beleven! Je huurt de lodge helemaal privé en inclusief verzorging van maaltijden. Er is een dagelijks programma dat volledig naar eigen wens aan te passen is.
AL ONZE LAPLAND REIZEN
IJsklimmen Lapland
TE GEKKE ACTIVITEITEN!
Zeg je Lapland, dan denk je al snel aan rendieren, huskies, Noorderlicht en sneeuwscooters. Maar er is zoveel meer te doen! Je kunt je reis eenvoudig uitbreiden met activiteiten als:
  • IJsklimmen
  • Fatbiken
  • Crosscountry skiën
  • IJsvissen met een local
  • Noorderlicht avondwandeling
  • Paardrijden
  • IJskarten
  • Ice safety workshop (Tip!)
  • Overnachting in een iglo
  • Bushcraft & Survival skills

Te veel om hier op te noemen! Check hier de mogelijke activiteiten bij jouw reis!
NOORDERLICHT ZIEN
Eén van de grootste wensen van veel mensen die naar Lapland gaan, is het magische noorderlicht zien. Hoe ontstaat dit natuurverschijnsel en hoe groot is de kans dat je het te zien krijgt? Meer lezen...
Copyright © 2022 Scandinavian Seasons BV, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat je een reis bij ons hebt geboekt of jezelf hebt ingeschreven via onze website.

Ons adres:
Scandinavian Seasons BV
Sluispolderweg 11A17
Zaandam, NH 1505 HJ
Netherlands

Add us to your address book

Je kun je gegevens hier updaten of jezelf uitschrijven.