Over de wasmachine kunnen we soms best klagen. De trommel is niet groot genoeg, je mist net die ene handige functie – en erger nog: hij maakt best wat lawaai! Met dat laatste kunnen we je gelukkig helpen, zonder dat je meteen een nieuwe wasmachine hoeft te kopen.

Nieuwste artikelen van 22-02-2023

Maakt je wasmachine lawaai? Zo krijg je hem stil!

Over de wasmachine kunnen we soms best klagen. De trommel is niet groot genoeg, je mist net die ene handige functie – en erger nog: hij maakt best wat lawaai! Met dat laatste kunnen we je gelukkig helpen, zonder dat je meteen een nieuwe wasmachine hoeft te kopen.

Afvallen: 9 tips voor sneller herstel na het sporten

Als je wilt afvallen, zijn voeding en rust nóg belangrijker dan sporten. Tijdens rustperiodes na het trainen groeien je spieren. We geven je 9 tips voor een sneller herstel na het sporten.

Waar voor je geld: 5 echt goede smartphones - februari-update!

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Twee keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Dat doen we bij verschillende webwinkels en prijsvergelijkers. Op zoek naar een goede nieuwe smartphone van een hoge kwaliteit? Vandaag hebben we vijf interessante modellen voor je gespot bij Bol.com!

Slimme sekstoys: zo houd je het spannend, óók als je niet bij elkaar bent

Je lampen regel je met een app. Je deurbel bedien je met je smartphone. Je thermostaat zet je van afstand hoger en lager. Heel veel in je huis is inmiddels slim. Maar wist je dat er ook al heel veel slim erotisch speelgoed bestaat? In dit artikel kijken we naar seksspeeltjes die ervoor zorgen dat je ook van afstand de sterren van de hemel kunt vrijen.

Van hakken tot kneden: hiervoor gebruik je de keukenmachine

De keukenmachine helpt je op allerlei vlakken in de keuken. Je kunt ermee hakken, mixen, kloppen, raspen, kneden, blenden, mengen en snijden. Het is wat dat betreft een onmisbare keukenhulp. Losse apparaten, zoals een blender of hakmolen, zijn niet meer nodig. Helemaal als je alle accessoires erbij hebt die jou helpen met het maken van de lekkerste gerechten.

De populairste prijsdalers geselecteerd door Kieskeurig.nl

Philips 7600 series 55PUS7607/12 - € 479,00 (20% korting)

Bekijk nu

Bosch BGL8X329 zwart - € 188,00 (20% korting)

Bekijk nu

Siemens WQ33G2D0NL - € 679,00 (13% korting)

Bekijk nu

Mogelijk gemaakt door:


Smartphone-detox (3): het sociale dilemma

Hoe is het om een smartphone-verslaving te lijf te gaan door dat ding een maand lang weg te leggen? Marit gaat de uitdaging aan en deelt haar ervaringen. In dit derde deel vertelt ze over haar positieve bevindingen, maar ook uitdagingen op sociaal gebied.

Quick Fix: Zo maak je een auto-reply aan in Gmail

Gebruik je Gmail en ga je op vakantie of ben je om een andere reden tijdelijk niet bereikbaar, dan kun je een auto-reply activeren. Hierdoor weten de mensen die je een mailbericht sturen dat ze niet onmiddellijk op een antwoord hoeven te rekenen. Hoe je dat doet, leggen we hier uit. Ook fijn: je kunt die melding zó instellen dat hij alleen naar mensen in je contactenlijst gaat.

Apple MacBook Pro (14-inch 2023) - Nog snellere pro-laptop

Apple heeft de MacBook Pro in 2021 een nieuw ontwerp gegeven toen de laptops voorzien werden van eigen processors uit de M1-generatie. Inmiddels heeft Apple snellere M2-processors geïntroduceerd en is de MacBook Pro van een update voorzien. Hoe de laptop met deze snellere processor presteert, lees je in deze Apple MacBook Pro (2023) review.

Fietsroutes plannen met Komoot (en andere apps)

Je kunt zomaar op de bonnefooi gaan fietsen en hopen dat je voor het donker thuis bent, maar als je je fietsritje wat serieuzer aanpakt, is het vooraf plannen van je route wel zo handig. Je kunt natuurlijk Google Maps gebruiken, maar er zijn betere tools. Komoot is er zo eentje: de website is al jarenlang erg populair bij wielrenners, toerfietsers én hikers.

Stappenplan: Radiatoren op de juiste manier ontluchten

Hoor je bij bepaalde radiatoren een tikkend geluid of warmen sommige niet voldoende op? Waarschijnlijk zijn luchtbellen de oorzaak. De hoogste tijd om de radiatoren te ontluchten. Dat is niet moeilijk, maar je moet het wél op de juiste manier doen. ID.nl helpt je met een handig stappenplan.

Reshift Digital B.V  © 2022 ID.nl
Nijverheidsweg 18 2031 CP Haarlem

Niet langer mails ontvangen? Afmelden