Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. MKB-Nederland heeft daarom vrijdag 16 november uitgeroepen tot Dag van de Ondernemer. De gemeente Hoogeveen en gemeente De Wolden gaan een stap verder en hebben de hele maand november uitgeroepen tot Maand van de Ondernemer. In deze maand worden tal van activiteiten voor ondernemers georganiseerd. Waarom? Om te laten zien dat de gemeente haar ondernemers koestert.

 
Terugblikken
De afgelopen negen dagen zijn al een paar activiteiten de revue gepasseerd. Zo waren er onder andere de Open Bedrijvendag op 3 november en de succesvolle  bijeenkomst voor ondernemers in Recreatie en Toerisme op 6 november.
Open Bedrijvendag boeit jong en oud
Op zaterdag 3 november 2018 zetten meer dan 30 bedrijven hun deuren open tussen 10.00 en 16.00 uur. Duizenden mensen brachten een bezoek aan een of meer deelnemende bedrijven en kwamen enthousiast weer naar buiten.

De gemeente Hoogeveen is trots op haar ondernemers. Daarom deelden onze medewerkers van Economische Zaken gevulde snoeppotten uit. Een greep uit de foto's van de mooie, geslaagde Open Bedrijvendag Hoogeveen!

Lees meer en bekijk de foto's >
Succesvolle 'Recreatie en toerisme-bijeenkomst' op 6 november
Hoe kunnen we onze ambities waarmaken? Dat was de centrale vraag tijdens de recreatie en toerisme bijeenkomst op dinsdag 6 november. De opbrengst van de avond heeft veel input voor het zetten van vervolgstappen opgeleverd.

Lees meer en bekijk de foto's >
Vooruitkijken
Er zijn dus al wat activiteiten achter de rug, maar er staan ook nog een paar op stapel, waaronder:
-Bijeenkomst Recreatie en Toerisme (15 november)
-Startersontbijt (16 november)
-Grande Finale (30 november)
Grande Finale op 30 november: meld u aan voor de slotbijeenkomst!
Op vrijdag 30 november wordt de Maand van de Ondernemer feestelijk afgesloten. Tijdens deze slotbijeenkomst kunt u niet alleen netwerken met andere ondernemers uit onze regio. Ook komt trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk spreken.

Programma Grande Finale
19.45 uur Ontvangst met koffie
20.00 uur Welkom door wethouder Jan ten Kate van gemeente De Wolden
20.10 uur Jaap Jonkers over Python
20.30 uur Richard van Hooijdonk neemt ons mee naar de toekomst van uw bedrijf
22.00 uur Napraten en netwerken

Zien we u op 30 november?

Aanmelden >
Al het nieuws over de Maand van de Ondernemer is verzameld op de website van de gemeente. Neem regelmatig een kijkje om op de hoogte te blijven!
Postadres
Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen


Volg ons

 
Telefoon
14 0528

E-mail
info@hoogeveen.nl

Internet
www.hoogeveen.nl


<