Maandelijkse nieuwsbrief

3 jaren geleden


Text only:

Met trots nodigen wij u uit op onze totaal vernieuwde website.
Ziet u deze nieuwsbrief niet goed? Bekijk in uw browser.
 

Solo 3 Aanbieding


Nederlands meest bekende scootmobiel voor velen, de Solo scootmobiel. Een scootmobiel welke niet te evenaren is betreft kwaliteit en comfort. Nu extra voordeel inclusief extra grote accu's


lees meer
 

Carpo 3 Ltd


De Carpo 3 Ltd scootmobiel van Vermeiren, een stevige alleskunner en zeer gemakkelijk te bedienen. Zoekt u een betrouwbare scootmobiel kijk dan zeker ook eens naar de Carpo scootmobiel.


lees meer
 

Vouwbare Douchestoel


De stevige betaalbare douchestoel is zeer eenvoudig opvouwbaar zodat u deze na het douchen gemakkelijk kunt opbergen.


lees meer

Welke scootmobiel past bij mij?


Er zijn veel verschillende soorten scootmobielen op de markt. In onze webshop vindt u scootmobielen met 3 of met 4 wielen in twee categorieën: opvouwbaar of vast. Maar hoe weet u nu welke scootmobiel het best bij u past? Een goede keuze maakt u als volgt:


Een 3-wiel scootmobiel is wendbaar, een 4-wiel scootmobiel is stabieler. Bent u redelijk goed te been en vindt u het belangrijk overal eenvoudig tussendoor te manoeuvreren, dan is een 3-wiel scootmobiel waarschijnlijk ideaal. Bent u slecht te been en vindt u stabiliteit belangrijker dan de draaicirkel? Kies dan voor een scootmobiel met 4 wielen.
Gebruikt u de scootmobiel veelvuldig, dan is een opvouwbare scootmobiel meestal niet de juiste keuze. Een vaste scootmobiel biedt meer veiligheid, comfort en betere voorzieningen als mandjes en schokdempers. Een opvouwbare scootmobiel is vooral ideaal voor als u de scootmobiel regelmatig mee wilt nemen in de auto.
 

Welke merken adviseren wij?


Scootmobiel-Comfortabel kan u altijd de merken Afikim Breeze, Handicare Trophy, Vermeiren Carpo en Solo scootmobiel van harte aanbevelen. Deze scootmobielen zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor jarenlang rijplezier. Populaire modellen zijn bijvoorbeeld de Afikim Breeze S3 en de Handicare Trophy 6 scootmobielen.


lees meer
Like
Twitter
+1
Doorsturen
Copyright © 2015 Scootmobiel-comfortabel.nl, All rights reserved.
Wij houden u als klant graag op de hoogte.
Our mailing address is:
Scootmobiel-comfortabel.nlMaxhavelaardreef 22Oosterhout, NB 4906EV Netherlands
Add us to your address book
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

scootmobiel-comfortabel.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn Ouderen | 65+
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018