Bouwmachines
Onderhoud & Revisie
Online versie
PW
Machines zelf onderhouden, of juist niet? Drie bedrijven met elk een eigen strategie

Als bedrijf zélf je machines onderhouden. De één ziet er zeker de plussen van in, de ander heeft alleen al bij de gedachte slapeloze nachten. Drie bedrijven in drie sectoren doen speciaal voor BouwMachines hun onderhoudsstrategie uit de doeken. Opvallend is dat de beleving van kosten, gemak en flexibiliteit voor elke ondernemer anders is.

(advertorial)
Objectief en deskundig gekeurd
Kiest u voor BMWT-Keur, dan heeft u de zekerheid dat uw materieel objectief en deskundig wordt gekeurd. De keuringen worden steekproefsgewijs gecontroleerd en de keurende bedrijven krijgen jaarlijks een audit van TÜV Rheinland. Zo werkt u veilig en bespaart u veel geld.
FOTOREPORTAGE: een turbo reviseren, hoe gaat dat? Bekijk het hier, stap voor stap

Een motor die opeens of geleidelijk vermogen verliest; vaak wijst dat op een kapotte turbo. Vervangen van het krachtpatsertje door een nieuwe kan natuurlijk, maar een turbo is ook perfect te reviseren. Hij is dan weer als nieuw voor een fractie van de kosten van een nieuw exemplaar. 

Lees verder >
Nieuwe luchtfilterreinigers voor bouwmachines

Armadis brengt luchtfilterreinigers voor bouwmachines op de markt. Deze stap volgt op eerdere toepassingen van luchtfilterreinigers in de landbouwsector.

Lees verder >
Vakmedianet
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright
 </