VIDEO | BouwMachines test de 330GC, een budgetmodel van Cat
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand september: Johan Reindsen en zijn Case CX210D
Al veertig jaar werkt Johan Reindsen (64) uit Zelhem als kraanmachinist én dat doet hij nog steeds bij de werkgever waar hij in 1979 in dienst kwam. ‘Bij Hobelman Cultuurtechniek in Halle heb ik het zo naar mijn zin, dat ik nooit heb overwogen om een andere baas te zoeken’, is Johan duidelijk. Zijn werkgever is ook blij met hem. ‘Werknemers als Johan moet je tegenwoordig met een lampje zoeken’, aldus Hans Hobelman.
(advertorial)
alt
Nieuwe naam Tuytel
Door de jaren heen is A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf flink gegroeid. Bij zo’n groei, past een nieuwe naam en uitstraling. TUYTEL verhuurt zwaar bouwmaterieel voor grondverzet, recycling, transport, zuig- en veegtechniek en beton. Bezoek de nieuwe website of bel voor advies.
VIDEO | BouwMachines test de 330GC, een budgetmodel van Cat

In 2018 kwam Caterpillar met de eerste Next Gen-machines. Hiermee verhief de fabrikant talloze hightech-opties, zoals graafautomaat, hoogtebegrenzing en een weegsysteem, tot de standaard. Maar bij sommige kopers, en zéker in de verhuurmarkt, blijft er ook vraag naar wat eenvoudiger graafmachines.

Lees verder >
BLOG Lion Verhagen | De praktijk botst met de regels

Het komt regelmatig voor, arbeidsmiddelen die anders worden gebruikt dan waarvoor ze bedoeld zijn. Dit oogst vaak bewondering; creativiteit wordt benut om werkzaamheden voor elkaar te krijgen en zo doelen te bereiken die anders niet of pas veel later en/of tegen hogere kosten gerealiseerd hadden kunnen worden.

Lees verder >
Wim Beelen noemt Amsterdam bananenrepubliek: ‘Ik ben ongelooflijk gechanteerd’

Topman Wim Beelen van het gelijknamige afval- en sloopbedrijf zegt dat hij is gechanteerd door de Amsterdamse wethouder Sharon Dijksma (verkeer). Zij heeft hem eerder deze week te verstaan gegeven dat de gemeente het Beelen in andere dossiers erg moeilijk kan maken.

Lees verder >
Smart Platform Solutions komt met nieuwe elektrische telescoophoogwerker

Het in Nieuw-Vennep gevestigde bedrijf Smart Platform Solutions heeft een nieuwe elektrische telescoophoogwerker gelanceerd. In deze E660SJ is de dieselmotor ingewisseld voor een elektrische aandrijving. De machine is voorzien van een 775 Ah – 48 Volt accupakket.

Lees verder >
Magna Tyres verlaagt prijzen door handelsoorlog VS en China

Bandenfabrikant Magna Tyres heeft de prijzen verlaagd tot in elk geval 1 januari 2020. Volgens Magna is de prijsverlaging een direct gevolg van ontwikkelingen op de wereldmarkt.

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright