Zaterdag staat de jungle op zijn kop tijdens het Magic Jungle Festival.
Lees online
Orchideeën Hoeve
Magic jungle festival

Een sprookjesachtige jungle-expeditie!

Het aftellen kan beginnen… Zaterdag 26 november staat de jungle op zijn kop tijdens het Magic Jungle Festival. Swing mee met de tropische steelband, trakteer de lori’s op een feestmaal en speel tot laat in de avond in het Mangrovebos Speelparadijs. Duizenden lampjes en kleurrijke spots maken het mystieke festival compleet en zorgen al vroeg in de middag voor een waar kleurenspektakel. Ben jij er bij? Tijdens het Magic Jungle festival is het park geopend tot 19:00 uur.

Meer info & tickets
PostNL-punt

Wij zijn een PostNL-punt

Woon je in de buurt van de Orchideeën Hoeve en moet je nog snel een pakketje wegbrengen? Of ben je niet thuis wanneer er een pakketje bezorgd wordt? Sinds deze week is Junglepark de Orchideeën Hoeve een PostNL-pakketpunt en kun je tussen 09:30 en18:00 uur dagelijks jouw pakketjes bij ons ophalen en afgeven.

WinterDroom

Bezoek WinterDroom

Verlang jij ook zo naar gezelligheid, warmte en sfeer? Goed nieuws! Van 1 t/m 31 december is junglepark de Orchideeën Hoeve omgetoverd in een magische winterwereld en wijzen duizenden twinkelende lichtjes jou de weg. Dwaal overdag van droomwereld naar droomwereld, ga kerstshoppen op de kerstmarkt of sluit jouw dagje uit af met een magisch bezoek aan één van de veertien kaarsjesavonden.

Lees meer
Vacatures in de jungle

Vacature alert!

Sluit je aan bij ons gezellige team en kom werken in ons unieke junglepark. Wij bieden je een sfeervolle werkomgeving in een echt familiebedrijf.

  • Kerstbloembinders
  • Verkooptalenten
  • Horecamedewerkers
  • Leidinggevende horeca
  • Kok
  • Weekend- en vakantiekrachten
Bekijk vacatures
Kerstmarkt

Terug van weggeweest: De kerstmarkt

Na twee jaar afwezigheid is deze decembermaand onze kerstmarkt weer terug van weggeweest. De opzet van de markt is als vanouds: Van 7 t/m 23 december staan de kraampjes vol met allerlei kerstcadeaus, decemberlekkernijen en tal van hebbedingen. Nieuw dit jaar is de locatie! Voor het eerst vind je de kerstmarkt midden in het park en treden er in de weekenden zelfs kerstkoren op. Een bezoek aan de kerstmarkt kan hierdoor alleen met een geldig entreebewijs.

Lees meer
prijsvraag

Win 4 tickets voor een magisch bezoek

Staat een magisch bezoek aan onze spectaculaire decembermaand op jouw verlanglijstje? Met Sinterklaas in het land is alles mogelijk! Bekijk onze special WinterDroomvideo en zoek naar de verstopte pakjes. Weet jij hoeveel pakjes er in de video te zien zijn? Stuur jouw reactie dan in voor 4 december en maak kans op 4 vrijkaarten. De twee winnaars ontvangen maandag 5 december een persoonlijke mail.

Prijsvraag invullen
Orchideeën Hoeve
Oosterringweg 34 · 8315 PV · Luttelgeest · (0)527-202875 · info@orchideeenhoeve.nl
Afmelden nieuwsbrief