Flexmarkt
Online versie
Werkgelegenheid zal verder groeien
De werkgelegenheidsverwachting onder Nederlandse werkgevers is ook voor het vierde kwartaal van 2018 positief. Oftewel, zij gaan weer meer personeel aannemen.
Lees verder >
(advertorial)
Nocore
Innovatieve Payroll Portal
Innovatie kenmerkt de payrollbranche en Nocore Flex loopt hierin voorop met een toegewijd R&D team, denk aan bijvoorbeeld slimme Self-Service Portals voor Opdrachtgevers en de Flexkrachten! Nocore Flex automatiseert uw commerciële, operationele en financiële processen. Het softwareteam bestaat uit ICT-, branche- en loonspecialisten (o.a. ABU, NBBU).
"vakbonden belemmeren scholing flexkrachten"
Vakbonden verbieden via de nieuwe Bouw-CAO dat uitzendbureaus hun flexkrachten kunnen opleiden. De NBBU komt hiertegen in verweer en er zijn inmiddels Kamervragen hierover gesteld.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Ontslagrecht voor HR
Ieder nieuw kabinet wil zijn eigen stempel op het ontslagrecht drukken met regelmatige wijzigingen tot gevolg. Kennis hebben van, en bijhouden over ontslagrecht is daarom essentieel voor u als HR-professional. Experts geven u op 27 november inzicht in de laatste ontwikkelingen.
Belgische uitzendmarkt krimpt
In de Belgische uitzendmarkt was er in juli van dit jaar een krimp in uitzenduren van -2,8% ten opzichte van een jaar eerder. Het is lang geleden dat zich zo’n krimp voordoet.
Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright
 </