Jonge QA-managers over corona: ‘Niemand heeft de juiste antwoorden’
VMT
Online versie
Marian Geluk, FNLI bezorgd: corona treft foodbedrijven horeca
De voedingsmiddelenindustrie houdt zich als cruciale sector goed staande in de coronacrisis, weet FNLI-directeur Marian Geluk. Maar er zijn ook zorgen over het stijgend aantal ziekmeldingen en foodbedrijven die voor horeca produceren. “De aardappelsector heeft het bijvoorbeeld heel zwaar.”
Lees verder >
Jonge QA-managers over corona: ‘Niemand heeft de juiste antwoorden’
Een crisis zoals de coronacrisis hebben we nog niet eerder meegemaakt. De voedingsindustrie draait overuren om supermarkten en consumenten van voeding te blijven voorzien. Op een situatie zoals deze wordt je op school niet voorbereid. Hoe ervaren jonge QA-managers deze crisis? VMT deed rondvraag.
Lees verder >
Heemskerk Fresh & Easy in  coronatijden: ‘continu in scenario’s denken'
Door de coronacrisis zetten voedingsmiddelenproducenten alle zeilen bij om de veranderende vraag bij te benen. Zo ook Heemskerk Fresh & Easy, leverancier van gesneden groenten en fruitproducten.
Lees verder >
Masterstudenten WUR zoeken nieuwe stage in food door coronacrisis
Masterstudenten Food Technology, Food Safety en Food Quality Management kunnen door de coronacrisis niet meer op buitenlandse stage. Ze zoeken daarom met spoed naar een alternatief.
Lees verder >
Blog Marianne van Keep : inkoop in tijden van corona is topsport
BLOG- Net als miljoenen andere Nederlanders werkt directeur duurzaamheid Marianne van Keep van Verstegen Spices & Sauces uit Rotterdam thuis. Hoe sleept haar bedrijf zich door deze coronacrisis? In dit blog bericht Van Keep regelmatig over haar persoonlijke ervaringen in tijden van corona.
Lees verder >
Overheden gaan nationaal grondstoffen hamsteren
Niet alleen consumenten hamsteren voedingsmiddelen in de supermarkten. Ook overheden beginnen maatregelen te nemen om landelijke voedselvoorraden veilig te stellen.
Lees verder >
De 4 effecten van de coronacrisis op consumentengedrag
Opeens is alles anders. De coronacrisis heeft effect op hoe we ons voedsel kopen, klaarmaken, eten en ervaren. Fooddesigner Marielle Bordewijk ontwikkelde voor voedingsmiddelenbedrijven een model om te anticiperen op de consumentenwensen na deze coronacrisis.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright