1 oktober 2018
Online versie
MarketingTribune
Marketing en Technology
image
Marketeer wordt baas McDonald's Nederland
Erwin Dito wordt algemeen directeur van McDonald's Nederland. De marketeer volgt Manu Steijaert (foto) op, die promoveert naar een nieuwe rol binnen de Europese afdeling van de restaurantketen. Annemarie Swijtink volgt Dito op als directeur marketing bij McDonald's.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[interview] Oprichter Yanai (Fast Retailing) over winkelimperium Uniqlo
Tadashi Yanai is de oprichter en eigenaar van Uniqlo's moederbedrijf Fast Retailing. Recent opende hij persoonlijk zijn eerste flagshipstore aan de Kalverstraat en het Rokin te Amsterdam. Tijdens de pre-opening wordt MarketingTribune in staat gesteld de tycoon enkele vragen te stellen en nemen we een kijkje in de winkel.
lees verder
twitter facebook linkedin
Internationale conferentie Pentawards Live debuteert in Amsterdam
[advertorial] Packaging Innovations presenteert Pentawards Live! Het nieuwe, internationale verpakkingsevent biedt 's werelds allesbepalende design guru's een podium voor een dialoog over do's en don'ts in creatief en effectief verpakkingsdesign. Pentawards Live vindt plaats op 13 februari 2019 in de design hoofdstad van Nederland en voormalige broedplaats van Packaging Innovations; Passenger Terminal Amsterdam!
image
7 digital marketingtalenten ontvangen e-Academy certificaat
De tweede lichting Schaal+ talenten heeft het digital marketing traineeship afgerond. Zeven talenten ontvingen het e-Academy certificaat uit handen van Thuiswinkel.org.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Topstrateeg Daan de Raaf (JWT) verder met 'Dare! Strategy'
Daan de Raaf vertrekt bij bureau JWT Amsterdam. 'Ik blijf voor een dag in de week verbonden aan JWT en blijf beschikbaar voor hun klanten en daar waar we gezamenlijk de genoemde transformatie trajecten kunnen doen, zullen we dat ook doen. Er gaan verder geen mensen mee. Dare! Strategy dat ben ik.'
lees verder
twitter facebook linkedin
Alles over analoog en digitaal design bij Grrr tijdens ADNIGHT
[advertorial] Waar vorig jaar ADNIGHT-bezoekers werden ondergedompeld in typefaces en fonts staat het programma van Grrr dit jaar volledig in het teken van (silk-)screen printing samen met Kapitaal, de analoge printstudio uit Utrecht. Daarnaast krijgen bezoekers een deep dive in digital design met talks over onder andere 'designing for inclusion'.
image
'Gouden Zagers' Tim Blaney Davidson en Bastian Lievers starten Dot Alpha
Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson, winnaars van de Gouden Zaag 2017 voor aanstormend reclame-talent, starten samen de nieuwe digitale innovatie-studio Dot Alpha.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Hapklare wetenschap op Swocc-symposium
Als marketeer ken je ze vast wel van congressen: slides met visionaire quotes die je vertellen hoe wij ons werk anders moeten doen. Blauwe oceanen, de Ā‘crazy peopleĀ’ van Apple, alles over disruptie en natuurlijk de grensverleggende sporters van Nike. Het kan ook anders, zo bleek op het Swocc-symposium.
lees verder
twitter facebook linkedin
9 oktober: Onze Nederlandse marketing footprint
[advertorial] Onze missie: Nederland het meest inspirerend marketingland van Europa. Daarom op 9 oktober Nederlandse merken met innovatieve marketingslagkracht in de hoofdrol. Met op het podium: Remy Ludo Gieling (hoofdredacteur Sprout), Cyriel Kortleven (internationaal spreker en auteur), Endemol Shine Group, Nederlandse Spoorwegen. Zorg dat je erbij bent en reserveer je plekje.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.