Mede-eigenaar worden van Smyle?

Iedereen gaat voor een goed gebit. En niemand wil zijn gezondheid schaden en het milieu belasten. En toch is dat precies wat er nu gebeurt bij het tanden poetsen.

Plastic tandpasta tubes zijn namelijk niet recyclebaar. En in tot wel 60% van de tandpasta's worden microplastics gebruikt als scrub- en glittermiddel. Dan hebben we het nog niet over alle onnodige en vaak schadelijke 'harsh chemicals', zoals weekmakers, conserveermiddelen, kleurstoffen en schuimstoffen. 

Daarom is Almar - ook De Betere Wereld oprichter - samen met Dennis en Roger in 2020 Smyle begonnen. Dat is poetsen zonder plastic en andere b#@llshit. Excellent toothpaste without the waste!

Naar Smyle

Zij hebben al bijna 900.000 plastic tubes bespaard. Smyle is al beschikbaar bij meer dan 1700 verkooppunten in Nederland (AH, Jumbo, ETOS, DA, Ekoplaza etc.) en je kunt het ook online bestellen. Ze groeien als kool!

Smyle is gegroeid dankzij haar crowd en wil ook graag zo blijven doorgroeien. Daarom biedt Smyle de crowd de gelegenheid om mede-eigenaar te worden via een 'sharefunding'.

Het leuke is, je wordt dan deel van onze missie en nadrukkelijker betrokken bij de bedrijfsvoering, zoals het samen bepalen welke nieuwe smaken we ontwikkelen. Leuk toch?!

Ben jij ook geïnteresseerd? Klik dan hieronder!

Lees Verder
Wil je meer weten over bewust en gezond leven?
Hieronder vind je onze meest populaire artikelen.
ONOFF SPICES
Win de 4 nieuwe Organic Instant Thai Rice Noodles van ONOFF SPICES!
Lees Verder
Deze 5 merken sportvoeding geven je betere prestaties
Lees Verder
Slaap jij wel op het juiste kussen?
Lees Verder
Facebook
Instagram
Website






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Betere Wereld · Kennemerstraatweg 13 · Alkmaar, Noord-Holland 1814 GA · Netherlands