30 november 2017
Online versie
Twinkle
image
image
MediaMarkt bouwt aan marktplaats
[Nieuws] In navolging van onder andere Best Buy en Conrad gaat Media Markt andere online verkopers toelaten op zijn website. Spanje krijgt de primeur.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Direct-to-consumer platform Shobr stopt voor start
[Nieuws] De Nederlandse variant van Shobr, waarbij leveranciers van levensmiddelen direct aan consumenten verkopen, staakt zijn activiteiten nog vóór lancering.
twitter facebook linkedin
lees verder
Time to cross the border!
[Advertorial] Wist je dat er een integraal logistiek netwerk is, gericht op de verzending en groei van de cross border-webshop? Schipholpost.com helpt je buiten Nederland te leveren en te groeien. Dat is mogelijk door centrale sortering en via direct transport gebruik te maken van locale verzendafspraken. Dat werkt zeker, direct en besparend voor internationale post- en pakketverzending.
image
image
Google Assistant zoekt producten op eBay
[Nieuws] Door een nieuwe update van de Google Home-spraakassistent kunnen gebruikers voortaan producten zoeken op eBay en die shopsessie vervolgens op hun mobiel voortzetten.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Zo gebruik je advertising om van Sinterklaas een succes te maken
[Tips] De periode vlak voor pakjesavond is voor webwinkeliers het moment om met advertising optimaal te profiteren van deze omzetstijging; last minute tips van Cyril Westerhof.
twitter facebook linkedin
lees verder
Hoe data-driven is jouw marketingstrategie?
[Advertorial] Het is belangrijk om te begrijpen hoe jouw analytics een bijdrage leveren aan jouw huidige succes en toekomstige vooruitgang. In deze whitepaper vind je handvatten waarmee je kunt inschatten hoe het is gesteld met de 'analytical maturity' van jouw afdeling. Op basis daarvan weet je welke stappen je moet nemen om een volgend niveau te bereiken.
image
image
Lokale partij De Bilt wil gemeentelijk e-commerce platform
[Nieuws] Een politieke partij in De Bilt wil een online webwinkelplatform met bezorgdienst opzetten; lucratief voor de lokale middenstand, aldus de initiatiefnemers.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Life: Helpling's Michelle van Os
[Interview] Michelle van Os is sinds oktober managing director van Helpling, dat huishoudens en schoonmaakhulpen met elkaar verbindt. Wat doet ze in haar vrije tijd?
twitter facebook linkedin
lees verder
Data Driven Commerce Event, save the date!
[Advertorial] Hoe kun je data inzetten om jouw klanten over alle kanalen heen dezelfde persoonlijke ervaring te bieden? Op 8 februari 2018 wisselen we tijdens het Data Driven Commerce Event theoretische kennis af met voorbeelden uit de praktijk, zodat je uiteindelijk een totaalinzicht krijgt in welke mogelijkheden jij hebt met jouw (klant)data.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door Gracious Studios. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.